Foto d'arxiu de Jordi Vegas_617x412
Foto d'arxiu de Jordi Vegas - Albert San Andrés
05/03/2017 Esports
Treballat empat amb el Mollet (2-2)
L'HC Castellar suma un punt contra un rival directe en un partit en el qual ha dominat
L'HC Castellar segueix amb el treball de formiga per allunyar-se del descens i ha sumat un punt contra un Mollet HC molt efectiu de cara a porteria. Els de Fidel Truyols es mantenen fora de la zona de perill una jornada més i segueixen tenint el Dani Pedrosa com a talismà.

L'enfrontament contra el Mollet HC era un dels partits on no es podia fallar de cap de les maneres, contra un rival directe en la lluita per evitar el descens. L'equip de Fidel Truyols era conscient del que es jugava però no saltava al terratzo amb tots els sentits alerta. La manca d'intensitat inicial acabava amb el primer gol dels rivals en poc més de minut i mig, deixant glaçats a tothom. El Mollet tampoc gaudia de massa espurna però la major punteria els premiava.

Els minuts inicials eren una constant anada i tornada sense gaires remats de mèrit i cap dels dos contendents es feia amo del joc.
Els dos equips, necessitats de punts, no estaven disposats a concedir cap opció i els primers 15 minuts transcorrien amb certa calma a les dues porteries. Era després quan els granes prenien tímidament la iniciativa i Oriol Comas enviava una pilota al travesser, que es convertia en la millor ocasió local.

Poc després un penal era desaprofitat pel visitant Trillo, que després de repetir el llançament, fallava a les dues oportunitats.
El molletenc Promio era sancionat amb una blava per falta sobre Comas i el mateix jugador recuperava la pilota després de fallar, sent objecte d'un penal que anotava Jordi Vegas a cinc del final.

El Castellar despertava de la hibernació i jugava els seus millors minuts. Vegas aprofitava la pujada d'intensitat del seu conjunt per iniciar tot sol una contra que culminava anotant, capgirant el gol advers i marxant amb 2 a 1 al descans.

Semblava que els de Truyols ho tenien tot controlat, quan el Mollet de nou sorprenia en una contra en l'inici de la segona. Sergio Ruiz salvava al seu equip amb una aturada acrobàtica, però no podia evitar el gol de Trillo al minut set.
Com millor jugava el Castellar i millors jugades creava, de més punteria gaudia el Mollet, sent totalment efectiu de cara a porteria. Els granes tractaven de crear jugades i dominaven la sortida controlada de la pilota, però els blanc-i-vermells colpejaven amb efectivitat a la contra.

Vegas tornava a enviar una nova pilota al pal i Sergio desviava amb la mà un xut llunyà del rival. El partit era obert i els dos equips jugaven durant uns minuts empats a nou faltes. Amb por de provocar la directa, els rivals evitaven el contacte, però quan faltaven sis minuts, els castellarencs no podien evitar la falta.

El visitant Promio però, desaprofitava l'ocasió, que desembocava 25 segons després en la desena del Mollet, que Vegas tampoc anotava.
Sergio salvava en diverses ocasions als seus companys, però la igualtat a la pista evitava que el marcador es mogués més, arribant al final amb empat a dos i amb un punt a la butxaca per part dels dos conjunts.

"A vegades passa que domines durant gairebé tot el partit i t'agafen en una contra. Avui l'únic que ens ha faltat ha estat el gol, però hem jugat bé els dos equips i el resultat ha estat just, encara que un 3-2 ens hagués agradat més" ha explicat el tècnic castellarenc Fidel Truyols. El gol inicial ha penalitzat molt el resultat final i l'entrenador creu que "l'errada en la sortida d'una pilota a mig camp ens ha costat anar a remolc. Ens ha costat recuperar-nos però hem tornat al nostre joc de sempre per anar fent durant la resta de minuts" ha afegit.

L'HC Castellar és 13è un punt per sobre del descens, abans de rebre al Caldes Recam Làser el pròxim dissabte a la tarda, en un partit on el nivell de dificultat dependrà de quins siguin els jugadors participin amb l'equip calderí de Primera Catalana, ja que normalment baixen dels equips de categories superiors, motiu pel qual la victòria a la Vila Termal es pot vendre molt cara.