Gerard Tantinyà i Jordi Vegas, jugadors de l'HC Castellar_617x412
Gerard Tantinyà i Jordi Vegas, jugadors de l'HC Castellar - Meritxell Garcia
18/02/2019 Esports
Empat agre a Bigues i Riells (5-5)

L'HC Castellar es deixa empatar però segueix millorant i suma el quart punt de la temporada

La substancial millora de l'HC Castellar després del canvi de tècnic ja s'està deixant veure des les últimes jornades quan Ramon Bassols es va fer amb les regnes de l'equip. Si dimarts enfront del CP Roda, l'equip grana deixava escapar la victòria a 12 segons del final, aquesta vegada ho feia als últims 10 minuts de partit a Bigues i Riells. Símptoma que l'equip arriba amb opcions a final dels partits, un senyal que no es veia des de la temporada passada.

Com assenyalava el tècnic a Ràdio Castellar el passat divendres abans del partit, "ja no tenim marge d'error i hem de sumar com sigui en cada partit", quan només resten 11 jornades per concloure la lliga. Un precepte que se'ls ha escapat per poc en els últims dos partits de lliga, on han sumat un punt i podrien haver-ho fet amb els sis.

A Bigues i Riells, l'equip va tornar a donar la cara i Guillem Plans avançava als granes, que veien com els locals els capgiraven el marcador. Jordi Vegas, després de culminar una gran jugada personal tornava a empatar i Julk aconseguia el tercer després d'una rematada col·locada, per arribar al descans amb 2-3.

A la segona meitat, l'empat local no feia defallir als de Bassols, que estan mostrant un to físic espectacular en aquest tram de temporada, després de ser un dels aspectes que més s'està cuidant. Amb l'equip bolcat en la salvació, Gerard Tantiñá definia per l'escaire el 3-4 i Xavi Vernet aprofitava una directa per blava d'un local per fer el que semblava era el gol definitiu.

Amb el 3-5 però, els locals aconseguien empatar als últims 10 minuts, deixant sense premi als castellarencs i amb un agre sabor de boca per la feina sense recompensa. Els cinc últims minuts era un continu atac dels dos equips, amb opcions per als dos, però que no s'acabaven de materialitzar.

L'HC Castellar segueix en penúltima posició amb quatre punts, a 10 de les posicions de promoció de descens i 18 de la salvació. La pròxima setmana l'equip grana rep al CH Arenys de Mar (Dissabte, 20:00 h al Dani Pedrosa), equip que el precedeix a la taula i marca la promoció amb 14 punts. Un partit on no val excusa per aconseguir una victòria importantíssima i que seria un pas de gegant per aconseguir sortir del descens directe.