A7308190_1440x961
05/05/2022 Cultura
Ocupació satisfactòria a l’Auditori

La nova temporada inclou 10 espectacles d’arts escèniques i arrenca el 24 de setembre del 2022

Redacció

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castellar ha donat a conèixer la nova programació prevista a l’Auditori Municipal. La temporada 2021-2022 s’ha tancat aquest passat cap de setmana, amb un percentatge d’ocupació mitjà del 65,5% en un total de 17 espectacles programats aquesta temporada. L’any encara ha estat marcat per la pandèmia.

 

Els espectacles d’arts escèniques i música per al públic general, 10 en total, han registrat 2.017 espectadors sobre un total de 2.508 butaques disponibles, el que suposa un 76% d’ocupació.

 

Els 7 espectacles familiars que s’han dut a terme han registrat un percentatge d’ocupació del 55% . Han destacat Una nit amb el Mag Lari, Les irresponsables, Bob Marley for babies, Les dones sàvies, Puck i la seva troupe i Canto jo i la muntanya balla.

 

L’Ajuntament ha anunciat la programació d’espectacles d’arts escèniques que es podrà veure a l’Auditori Municipal entre els mesos de setembre i desembre de 2022. S’han previst deu propostes, entre les quals, n’hi ha tres d’adreçades al públic familiar.

 

La nova programació s’estrenarà el dissabte 24 de setembre amb Buffalo Bill a Barcelona, una producció que  comença la gira a Castellar del Vallès. Dirigida per Mònica Bofill i escrita per Ramon Madaula, està  interpretada per ell mateix i per la periodista Raquel Sans, que es posarà a la pell d’una periodista que aconsegueix entrevistar Buffalo Bill.

 

Dissabte, 8 d’octubre, s’ha programat Una teràpia integral, una comèdia escrita i dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet, que compta amb un repartiment de luxe: Abel Folk, Andrea Ros, Roger Coma i Àngels Gonyalons.

 

L’espectacle de Clàudia Cedó Mare de sucre s’ha previst pel 22 d’octubre. L’obra narra la història d’una noia amb discapacitat intel·lectual que vol ser mare i ha d’enfrontar-se amb la incomprensió de la seva comunitat.

 

El dia 5 de novembre serà el torn de Quanta, quanta guerra... a partir de la novel·la homònima de Mercè Rodoreda. És un espectacle de Farrés Brothers i Cia. dirigit per Pep Farrés i interpretat per Biel Rossell i Biel Serena.

 

La proposta Terra Baixa es podrà veure el 18 de novembre. La companyia, formada pels actors i actrius seleccionats al programa de TV3 El llop i dirigida per Àngel Llàcer i Enric Cambray, surt de gira amb la complicitat de La Perla 29. Dissabte, 26 de novembre, es reprograma el concert Nosaltres les dones de Maria del Mar Bonet i Dani Espasa que es va haver de suspendre l’abril passat.

 

L’espectacle que tancarà la temporada, el  17 de desembre, serà Kalumba, del dramaturg gironí Frank Bayer i La Gàrgola Produccions Teatrals. És una comèdia dirigida per Yago Alonso, amb música de Lluís Gavaldà.

 

Espectacles familiars

A la programació d’espectacles programats a l’Auditori també hi haurà propostes per al públic familiar. La primera, diumenge 2 d’octubre, serà Camí a l’escola, de la companyia Campi Qui Pugui, dirigida per Rosa Díaz Martínez-Falero i Jordi Farrés i Daviu. És un espectacle sugerent, visual i sense text que s’inspira en la història real d’infants de tot el món i que es basa en el documental de Pascal Plisson Sur le chemin de l’école (2013).

 

Els infants de 0 a 3 anys són els destinataris d’Univers, un espectacle d’Engruna Teatre dirigit per Mireia Fernández que tindrà lloc diumenge 6 de novembre.

 

Les propostes familiars finalitzaran diumenge 4 de desembre amb un espectacle teatre i titelles adreçat a infants a partir de 3 anys titulat La llàntia meravellosa i que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida

 

 

Abonaments a la venda a l’estiu i entrades individuals a partir del 5 setembre

El web www.auditoricastellar.cat activarà a principis d’estiu la venda d’abonaments als espectacles de la nova temporada, que es mantindrà oberta fins al 2 de setembre, mentre que les entrades individuals es podran comprar a partir del 5 de setembre.

 

La data d’inici de la venda dels abonaments, que s’oferiran en dues modalitats (una per a 7 espectacles i una altra per a 4 espectacles), es donarà a conèixer properament.

 

Cal assenyalar que els abonaments no inclouen els espectacles familiars.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris