image_617x412
Un dels quadres de Karlos Mayet  que es podran veure a L'Alcavot a partir del dia 1 d'abril. ||CEDIDA
28/03/2023 Cultura
Música, art i teatre, les properes propostes a L'Alcavot

L'espai cultural dona a conèixer les properes propostes

M. A.

Dijous 30, a les 20.30 hores, torna una edició  de S’horabaixa, el cafè teatre de L’Alcavot. Els protagonistes de la proposta són el grup 'Mississippi'. Quatre amics músics amateurs amb força experiència que es reuneixen habitualment, amb els seus instruments, reviuen cançons i temes de la dècada dels 60. 

 

Temes com Sapore Di Sale, Diana, Mackie el Navaja, Hello Mary Lou són algunes de les interpretacions que inclouen en el seu repertori. Amb aquestes i moltes d’altres melodies d’aquelles que formen part de la banda sonora de la vida de molta gent.

 

Els membres de la banda són Màrius (veu i guitarra rítmica), Antoni (saxo, teclat i veu), Manolo (baix) i Josep (bateria)

 

El dissabte, 1 d’abril, a les 12 hores, tindrà lloc l’obertura de l’exposició de pintura de l’artista sabadellenc Karlos Mayet a L’Alcavot Espai Cultural. Aquesta és la segona vegada que Mayet exposa a en aquest espai i, precisament, va ser també al mes d’abril de l’any 2022. Si en aquella primera ocasió va sorprendre amb la seva col·lecció de mirades de gran format, ara presentarà obres de temàtica diversa però, sobretot, pintures de paisatges passats pel sedàs de la seva visió  personal.

 

Paisatges i rostres realitzats a cop d’espàtula i de passió, colors vius barrejats i combinats gairebé incomprensiblement, que adquireixen sentit i visibilitat als ulls de l’observador.

 

A la inauguració, es convidarà tots els assistents a brindar amb una copa de cava. L’exposició de Karlos Mayet seguirà oberta durant tot el mes d’abril, fins al dia 30.

 

També dissabte, 1 d’abril, a les 20.30 hores, i diumenge, 2 d’abril, a les 18.30 hores, es podrà tornar a gaudir de l’obra de l’Esbart Teatral de Castellar  El retorn, una proposta teatral que descriu el xoc emocional que es produeix entre antics amics de joventut, pertanyents a diferents ètnies de Bòsnia-Hercegovina, quan es troben després de la guerra, al  cap d’uns quants anys, amb situacions personals molt diverses.

 

El dramaturg i actor Ramon Falcó ha dirigit aquesta peça teatral, original de Manuel Brugarolas. El muntatge va ser guanyador al Primer premi de teatre Àngels Poch 2021, atorgat per Òmnium cultural de Terrassa.

 

És una producció de l’ETC interpretada pels actors castellarencs Jaume Clapés, Agnès Hernández, Joan Romeu, Olga Torrents i Dolors Castells.

 

L’obra es va estrenar a la tardor a la Sala de Petit Format de l’Ateneu i ara L’Alcavot la recupera, oferint així una nova oportunitat als espectadors de gaudir d’aquesta obra punyent que no deixa ningú indiferent.

 

A més, la representació del dissabte comptarà amb un debat posterior en el que hi podran participar els espectadors amb dos supervivents de la guerra de Bòsnia, que donaran fidel testimoni d’aquesta guerra europea de principis dels anys 90 del segle passat.

Comparteix
M'agrada
Comentaris