DSC09464_617x412
Concert del grup de Petits del Cor Sant Esteve, amb dues corals convidades, a la Biblioteca Antoni Tort.
20/05/2022 Cultura
Un maig actiu a la biblioteca municipal

Aquest dissabte, torna una Hora del Conte Infantil molt musical

El Cor Infantil de la Coral Sant Esteve, de Castellar del Vallès, i el Cor Infantil Clau de Sol, de Matadepera, s’encarregaran de conduir la propera  Hora del  Conte Infantil de la Biblioteca Municipal Antoni Tort d’aquest dissabte 21, en l’horari habitual de les sessions de contes, a les 11.30 hores. L’acte és obert a tothom.


En concret, les corals convidades han previst un programa cantat titulat La rebel·lió a la cuina. Es tracta d’una cantata d’Antoni Miralpeix, acompanyada del piano de Guida Miró, i d’una orquestra de cuina.


Seran nens i nenes de 3 a 7 anys. Per part del Cor Sant Esteve, hi haurà 10 cantaires dirigits per Mireia Cadevall i Berta Junqué, i 15 cantaires de la Coral Clau de Sol de Matadepera, dirigits per Rosa Martínez. La narració de la cantata anirà a càrrec d’Héctor i Maria Hernández. 

 

D’altra banda, també a la biblioteca castellarenca, dijous 26 de maig es presentarà el llibre Les veus del Mekong, de Conxita Tarruell. El llibre inclou cinc relats dels viatges que va fer Tarruell amb les seves amigues al sud-est asiàtic entre el 2018 i el 2019. Una d’elles, Rosa Pi, ha estat l’encarregada de posar-hi les il·lustracions. A la novel·la, veurem el Vietnam, Laos, Angkor, Bangkok i Myanmar, les destinacions del viatge de la Conxita i la Rosa que es narren al llibre. 


Tarruell és una escriptora sabadellenca, enamorada dels viatges, que viu com una força que desperta la seva ànima i la transforma. I Rosa Pi és una bibliotecària sabadellenca jubilada que, des del 2011, viatja amb la Conxita i col·labora amb els seus llibres. 
D’altra banda, aquesta setmana passada a la biblioteca també es van presentar dos llibres més. El 19 de maig, el llibre d’Albert Montoya Terume. Un vincle vital. I dilluns 16, Bombai, Mumbai. La vida és la vida, soc gràcies a tu, d’Amin Sheikh.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris