‘La Tendresse, hommage aux belles chansons’, amb Anna Roig i Àlex Cassanyes, obre temporada el 21 de setembre. || CEDIDA
‘La Tendresse, hommage aux belles chansons’, amb Anna Roig i Àlex Cassanyes, obre temporada el 21 de setembre. || CEDIDA
20/06/2019 Cultura
Es presenten els espectacles de la tardor

Els abonaments es posen a la venda al web www.auditoricastellar.cat aquest mateix divendres; les entrades individuals, el 2 d’agost

Marina Antúnez

La Regidoria de Cultura ha presentat la nova temporada de teatre i música. Els abonaments per a les propostes es podran comprar des d’aquest divendres fins al 2 d’agost. En aquest sentit, el web www.auditoricastellar.cat activa aquest divendres la venda anticipada de les dues modalitats d’abonaments; el de la temporada completa, que permet l’accés als sis espectacles programats a un preu de 60 euros, i els abonaments dels quatre espectacles programats a l’Auditori Municipal, a un preu de 40 euros. Els abonaments també es poden adquirir al Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador.

 

D’entre totes les propostes, destaquen A.K.A. (Also Know As), una multipremiada producció de la Flyhard Produccions / Sala Flyhard que tracta sobre l’adolescència i els dubtes sobre la identitat pròpia i que es podrà veure el dia 4 d’octubre, a la Sala de Petit Format de l’Ateneu.

 

De la Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia s’ha programat Una gossa en un descampat per al 19 d’octubre, a l’Auditori Municipal. Aquest muntatge és una història de superació d’una parella que haurà d’enfrontar-se al fet de parir una criatura morta, un text de Clàudia Cedó, dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per Vicky Luengo i Maria Rodríguez, que ha rebut el Premi de la Crítica 2018 a millor text, millor espectacle i millors actrius principals.

 

Per obrir la temporada, Cultura ha programat un concert amb Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project titulat La Tendresse, hommage aux belles chansons, per al dia 21 de setembre, a l’Auditori Municipal. Catorze músics, amb director /arranjador i una intèrpret donaran forma a un concert que uneix les cançons franceses preferides de l’Anna Roig amb les composicions exquisides de Cassanyes.

 

Dissabte 16 de novembre, a la Sala de Petit Format de l’Ateneu, s’ha previst El brindis, de La Gàrgola Produccions Teatrals SC, que debuta amb la trama d’una trobada entre dos antics amics (els actors Xavier Mercadé i Raül Tortosa) que es reuneixen després de vuit anys i que remouran un secret compartit. El text va ser dirigit per la recentment desapareguda actriu i directora Cristina Cervià.

 

Dissabte 30 de novembre, a l’Auditori Municipal, es podrà gaudir de La reina de la bellesa de Leenane, de La Perla 29, un drama dirigit per Julio Manrique i protagonitzat per Marta Marco, Marissa Josa, Ernest Villegas i Enric Auquer que parla sobre la solitud, la sinceritat i les relacions enter les persones i sobre com, sovint, repetim els errors i fracassos d’aquelles que han vingut abans que nosaltres. 

 

Dissabte 14 de desembre, la Velvet Events i Hause & Richman presenta Lapònia a l’Auditori Municipal, una comèdia àcida, universal i familiar amb conflicte i humor a parts iguals que parla de les mentides, les il·lusions i l’educació que rebem des de ben petits. Està protagonitzat per Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sans, i dirigit per Cristina Clemente i Marc Angelet.

 

Les entrades individuals es podran comprar a partir del 2 d’agost. En aquest cas, les propostes a l’Auditori tindran un cost de 15 euros, excepte si la compra es fa anticipada a www.auditoricastellar.cat, que valdran 12. Les entrades que es portin a terme a la Sala de Petit Format de l’Ateneu costaran 12 euros (10 euros per a compra anticipada, majors de 65 anys i menors de 25). S’ha posat a disposició una tarifa especial per a grups de 10 o més persones, també a partir del 2 d’agost, per a gaudir de les entrades a un preu de 10 euros.  Els espectacles per a públic familiar no inclouen abonaments. Les entrades es posaran a la venda el 2 d’agost i costaran 5 euros. Les famílies nombroses i monoparentals podran comprar l’entrada a 4 euros. Per a la temporada, s’han programat Mare Terra, de la companyia del príncep Totilau (6 d’octubre), Ballant damunt la lluna, de The Penguins / Reggae per Xics, i El monstre de colors, de Tutatis i Transeduca.

 

A més de totes aquestes propostes, la companyia TIC Escènic torna a programar L’Òscar i la senyora de rosa, d’Éric-Emmanuel Schmitt, els dies 12, 13, 19 i 20 d’octubre. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris