image2_1440x961
Moment de la Trobada de Petits Cuiners i Mostra de Cuina Jove d'una edició anterior. || CEDIDA
16/03/2023 Cultura
Colònies i Esplai Xiribec organitza la Trobada de Petits Cuiners i la Mostra de Cuina Jove

Fins aquest divendres, 17 de març, els infants poden inscriure’s a l’activitat

Colònies i Esplai Xiribec té oberta fins aquest divendres la inscripció per a la 20a Trobada de Petits Cuiners, adreçada a infants de 1r a 5è de primària, i la 8a Mostra de Cuina Jove, adreçada a nois i noies de 6è de primària a 4t d'ESO. Les dues activitats, que tenen un format tipus concurs, es faran el diumenge 26 de març de 9.30 h a 13 h, a la plaça de Catalunya i, en cas de pluja, es traslladaria a l’Espai Tolrà.

 

El concurs de Petits Cuiners consisteix en preparar un plat de cuina, ja sigui un entrant, un primer o un segon i també unes postres. En canvi, per a la proposta de Cuina Jove, els participants han d’elaborar un àpat complet. En les dues activitats, la forma de participar és en grups de 2 a 4 persones. Els plats s'han d'elaborar en el lloc de realització del concurs i els participants no poden ser ajudats pels familiars o amics. Cal portar tots els aparells, estris i queviures necessaris, els davantals i draps de cuina.

 

A l'hora de decidir els guanyadors el jurat tindrà en compte l'edat, el treball en grup, l'originalitat,

l'elaboració, la presentació o el gust. S’entregarà un premi als millors plats cuinats i un record a tots els participants. A més a més, en finalitzar el concurs hi haurà un bufet de degustació dels plats cuinats i pels participants el tast serà gratuït. La inscripció es pot fer mitjançant el formulari que trobareu a l’enllaç: bit.ly/inscripcionscuiners fins al 17 de març i per formalitzar-la caldrà abonar la quantitat de 5 euros per participant. Per a més informació o consultes es pot contactar amb l’entitat al correu coloniesiesplaixiribec@gmail.com.

 

La primera Trobada de Petits Cuiners es va fer l’any 1986 com activitat d’animació adreçada als infants del poble, amb l’objectiu de donar a conèixer l’esplai i promoure un protagonisme participatiu dels infants en temps de lleure.

Comparteix
M'agrada
Comentaris