04/03/2021 Cultura
44è Aplec, amb públic però sense ballades

L'Agrupació Sardanista Amics de Castellar ha programat l'esdeveniment durant dos dies

Marina Antúnez

El 44è Aplec de la Sardana tindrà lloc aquest dissabte i diumenge, en dues sessions que tindran lloc a la Sala Blava i que començaran, cadascuna d’elles, a les 19.30 h. Per la situació de pandèmia, “no es poden fer ballades i sera en format concert”, explica Joan Ventura, president de l’entitat organitzadora, l’Agrupació Sardanista Amics de Castellar.


Dissabte 6 de març el concert anirà a càrrec de la Principal de la Bisbal. “Es comptarà amb un presentador i el director de la cobla, i no hi haurà mitja part”. Hi haurà música per a cobla, amb una peça que es tocarà per fer un tribut a Leroy Anderson. Diumenge 7, la cobla protagonista serà la Sant Jordi - Ciutat de Barcelona. També hi haurà presentadora i el director de la cobla. 


Les inscripcions per fer la reserva de cadira estan obertes a www.auditoricastellar.cat. L’ASAC està contenta de poder tirar endavant l’aplec. “Si bé nosaltres ni guanyem ni perdem res, si fem activitat, sap greu pels músics, perquè alguns viuen d’això”, comenta Ventura. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris