suma _950x634
Samarreta per la diversitat de Suma+ Castellar - @SUMACASTELLAR
23/11/2020 Actualitat
Setmana de la samarreta de Suma+ Castellar

L'entitat instal·larà punts de venda a les escoles, i també a diversos comerços i equipaments municipals per recaptar diners per a la diversitat a les aules

Rocío Gómez

Fa unes setmanes, Suma+ Castellar va anunciar que la segona edició de la Marató per la Diversitat s'ajornava fins al maig de 2021 a causa de les noves mesures adoptades per la Generalitat i el Govern per frenar la transmissió comunitària de la Covid-19. Ara bé, l'entitat no abaixa la guàrdia i segueix sumant esforços per aconseguir els recursos necessaris per treballar la diversitat a les aules, i transformar les escoles de la vila en centres inclusius. És per això que l'associació ha organitzat una campanya especial de venda de les samarretes solidàries de Suma+ Castellar, per intentar assolir els 17.500 euros que necessiten abans que acabi l'any.

 

Així, fins al 27 de novembre, Suma+ Castellar instal·larà punts de venda a les escoles de vila, i també a altres comerços com la Farmàcia CasanovaS - que esdevindrà un punt de venda estable -. Durant el cap de setmana, en horari de matí, el 28 i 29 de novembre, i també el 5 i el 6 de desembre, Suma+ instal·larà una parada davant de la Biblioteca Municipal Antoni Tort. El preu de la samarreta d'adult és de 8 euros, i d'infants de 2 a 14 anys, és de 6 euros. També es pot encarregar a través del portal web sumacastellar.cat i fer donacions directes.

 

Paral·lelament a aquesta acció, la plataforma vendrà participacions de la loteria de Nadal als comerços de Castellar, i se sortejaran tres paneres. Suma+ vol agrair l'esforç de la comunitat educativa i dels comerços de proximitat que estan col·laborant amb totes les iniciatives que posa en marxa l'entitat.

Comparteix
M'agrada
Comentaris