elpot _1440x961
El Pot Petit actuarà a l'Espai Tolrà el 22 de maig - CEDIDA
06/11/2020 Actualitat
La Marató per la Diversitat s'ajorna fins al maig

Suma+ manté els concerts de Els Pets, Miki Núñez i El Pot Petit que tindran lloc a l'Espai Tolrà el 21 i 22 de maig de 2021

R.Gómez

La situació epidemiològica ha empitjorat en les darreres setmanes. El segon estat d'alarma i les noves restriccions que ha decretat el Govern per frenar la transmissió comunitària de Covid-19, que han afectat directament el sector cultural, han obligat Suma+ Castellar a ajornar la segona Marató per la Diversitat prevista pel 20 i 21 de novembre. És la segona vegada que se suspèn, i de fet l'organització acaba d'anunciar una nova data per celebrar-la. Si la crisi sanitària ho permet, tindrà lloc el 21 i 22 de maig de 2021, justament un any després de la data inicial en què s'havia previst aquesta segona edició.


La presidenta de Suma+ Castellar, Rat Basterretxea, ha confirmat que La Marató mantindrà tant l'emplaçament com el cartell. Així, Els Pets, Miki Núñez i El Pot Petit actuaran al recinte firal de l'Espai Tolrà la primavera de l'any que ve. Concretament, el vespre del 21 de maig actuarien Els Pets, i l'endemà, el 22 de maig, al migdia El Pot Petit – que havia exhaurit entrades – i a la tarda Miki Núñez, que vindrà a Castellar amb la nova gira de concerts prevista pel 2021.

 

Basterretxea es mostra prudent quant al format dels concerts, i remarca que a hores d'ara la previsió és que, seguint les directrius i mesures que ha establert el Govern per evitar la propagació de la malaltia, l'aforament sigui del 50%, el que suposa un màxim de 800 persones, però obre la porta a què si la situació epidemiològica millora, es pugui ampliar. En aquesta línia, l'organització preveu que el festival de música es desenvolupi mantenint les distàncies de seguretat, i altres dispositius com la diversitat d'accessos a l'espai, i les entrades i sortides esglaonades.

 

En referència a les entrades, des de l'entitat detallen que seran vàlides per a la pròxima data, però que si el propietari no pot anar-hi, es retornaran els diners. Ara bé, Basterretxea recorda que Suma+ Castellar seguirà treballant per aconseguir recursos per treballar la diversitat a les aules, i transformar els escoles de la vila en centres inclusius. És per això que l'associació demana a la ciutadania que col·labori amb Suma+ a través de donacions o de l'adquisició de marxandatge com la samarreta solidària o la loteria de l'entitat que a finals de novembre es posarà a la venda. L'objectiu és assolir els 17.500 euros que necessiten abans que acabi l'any.

Comparteix
M'agrada
Comentaris