10   kings league ok_1440x961
El castellarenc Raül Calàbria amb l'equip de la Kings League, ajupit al centre davant del trofeu || Kings League
28/03/2023 Actualitat
Raül Calàbria: “Han estat uns mesos frenètics”

El castellarenc Raül Calàbria valora l’èxit de la final four de la Kings League on ell ha estat el director de continguts 

Un dels darrers fenòmens globals de l’entreteniment, l’espectacle de la final four de la Kings League de Gerard Piqué que va omplir l’Spotify Camp Nou amb més de 92.000 espectadors diumenge passat, va comptar a la sala de màquines amb el castellarenc Raül Calàbria, periodista, guionista i director. Segons ha explicat Calàbria a L’ACTUAL, com a director de continguts de Kosmos Studios porta des de novembre implicat en un projecte que ha viscut “de forma frenètica” fins arribar a l’esclat final del Camp Nou, un show de fútbol 7 on es barregen jugadors de categories inferiors, exjugadors famosos ara streamers com el Kun Agüero i streamers com Ibai Llanos i que compta amb més de 2 milions d’espectadors a Twitch, YouTube i TikTok.

 

El castellarenc –qui recentment ha estrenat també a les plataformes DMAX i HBO la docusèrie ‘La maldición del Windsor’- pilotava el que s’emetia en pantalla, la part del show que s’integrava en el cas de diumenge en un programa de 7 d’hores, “un gran repte perquè és complicat aconseguir l’atenció de l’audiència durant tot aquest temps”. El propi Calàbria admet que ha estat tota una sorpresa que la final de diumenge aconseguís donar la volta al món i a continents com Amèrica del Sud també tingués molt seguiment.

 

La idea de l’exfutbolista del Barça i home de negocis Gerard Piqué que tot just va penjar les botes a l’inici d’aquesta temporada ha enganxat sobretot un públic jove i adolescent, consumidors d’entreteniment via streaming a través dels seus smartsphones i ordinadors.

 

Però la maquinària no s'atura. El 6 de maig començarà la Queens League, competició de funcionament idèntic però amb dones jugadores.

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris