2023091317473542743_950x634
Trobada entre la ministra de Transports i la consellera de Territori la setmana passada
18/09/2023 Actualitat
El ministeri assumirà les obres de la Ronda Nord entre Terrassa i Sabadell

Les dues administracions -ministeri i Generalitat- treballen per poder arribar al conveni definitiu abans de finals d'any

Després que la setmana passada, l’Ajuntament de Sabadell mostrés la seva proposta de com ha de ser la Ronda Nord en el tram que anirà de Sabadell a Castellar del Vallès, ha transcendit aquest dilluns que serà el Ministeri de Transports, i no la Generalitat, l’encarregat de fer el projecte i executar les obres de la  Ronda Nord entre Terrassa i Sabadell amb connexió amb Castellar. Segons ha avançat la Cadena Ser, és la fórmula que el Ministeri està posant ara sobre la taula per resoldre les dificultats legals que suposa deixar aquesta feina en mans de la Generalitat. Fonts del Ministeri han explicat a SER Catalunya que el responsable del projecte i de l'obra seria el Govern català, però no queda clar quina capacitat de decisió tindria, amb aquesta fórmula. Aquesta informació coincideix amb les declaracions que la consellera Ester Capella va fer diumenge passat a La Vanguardia: “Serà la ronda Nord de Terrassa a Sabadell, com estableix el protocol firmat al juliol. el ministeri ha de dissenyar-lo i executar-lo”.

Les mateixes fonts del ministeri també han explicat a la Cadena Ser que s’està treballant per consensuar un redactat definitiu del conveni que permeti tirar endavant definitivament el projecte a finals d’any.

Comparteix
M'agrada
Comentaris