08/10/2018 Actualitat
Detenen dues persones a la plaça de Catalunya per un presumpte delicte de tràfic de drogues

Les detencions van tenir lloc després que la Policia local rebés diversos avisos per molèsties causades per un grup de joves

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van dur a terme la tarda de divendres passat una operació conjunta a la plaça de Catalunya que va finalitzar amb la detenció de dues persones per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Les detencions van tenir lloc després que a les 17.30 hores el cos local rebés diversos avisos per molèsties causades per un grup de joves. Agents dels dos cossos de seguretat es van personar al lloc de l’avís i van detectar que un grup de tretze persones hi estaven consumint begudes alcohòliques i substàncies estupefaents. Com a conseqüència de la intervenció conjunta de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, a més de la detenció de dues persones (una d’elles menor d’edat), es van realitzar quatre denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents i dues més per consum de begudes alcohòliques a la via pública.

La resta van ser identificades i informades que no està permès consumir begudes alcohòliques i substàncies estupefaents a la via pública.

Comparteix
M'agrada
Comentaris