301739_617x412
Georgina Garcia celebre la victòria en un dels partits individuals al Japó.
20/04/2020 Esports
L’incontrolable atac de riure de Georgina Garcia

La tenista castellarenca va protagonitzar una entrevista èpica a “Tiempo de juego” de la COPE

Albert San Andrés

Qui no coneix a la Georgina Garcia potser ahir diumenge va quedar sorprès en l’entrevista del programa “Tiempo de Juego” de la cadena COPE, dirigit per Paco González. La tenista castellarenca va ser l’estrella de la tarda radiofònica després d’un atac de riure que no va poder controlar durant els 10 minuts en antena.

 

L’entrevista, que podeu tornar a escoltar sencera,  va ser qualificada per González com “el més impactant que he viscut en la meva carrera, per sobre del gol d’Iniesta”, després de no poder fer cap pregunta a la tenista en el temps en directe.

A les xarxes del programa van explicar que "el riure de la Georgina he estat una injecció d'optimisme, alegria i genialitat radiofònica que només podia haver passat a 'Tiempo de Juego' de la Cadena Cope (...)". Probablement desconeixent que el seu riure ja fa temps que s'escolta a Ràdio Castellar.
L’Huracà sempre es mostra així, com ja va demostrar en l’Instagram Live que va fer fa unes setmanes amb L’Actual, mostrant sempre la seva cara més alegre.

 

Durant la transmissió, ningú es creia que estigués sola, pensant que tenia algú al costat que li feia riure. Però el seu pare, el Jorge, estava practicant la ració diària d’esport, com posteriorment va confirmar a Twitter: “Sóc el pare de Georgina, quan va començar l’entrevista vaig sortir a pujar escales i per la vostra informació, avui he fet 15 km que equivalen a 17.270 passos i 121 pisos, el meu rècord estava en 109 pisos, tot al pàrquing”.

 

Durant el confinament, la tenista que s’ha mudat fa poc a viure a Andorra, com ens va explicar a Instagram, està passant els dies amb el seu pare en un pis de 50 metres, ja que després de tornar de competir a Mèxic en el moment inicial del confinament, la visita del seu pare es va convertir en estança pel tancament de les fronteres internacionals, sense poder tornar a Castellar.

 

L’abast de la notícia ha tingut repercussions a les xarxes socials, on la Georgina va ser l’heroïna de la tarda. En temps de coronavirus, fer riure a la gent és un dels millors premis pels oients i la tenista va penjar un vídeo d’agraïment:

 

 

Fins i tot, el tema va arribar tan lluny, que el mateix programa radiofònic ha fet una enquesta entre els seguidors per tornar-la a entrevistar:

 

 

Evidentment ha guanyat l’opció positiva (totes tres ho eren) i tothom espera el moment de la nova entrevista amb la tenista.

 

Garcia és una de les esportistes que més viral s’està fent durant aquest confinament, ja que fa pocs dies, el seu #shoechallenge també va sortir a l’informatiu televisiu de Deportes Cuatro.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris