Un partit dels jugadors de l'escola de bàsquet_617x412
Un partit dels jugadors de l'escola de bàsquet - CEDIDA
02/05/2020 Esports
El CB Castellar vol obrir la pràctica del bàsquet a tothom durant el confinament

Nova iniciativa del club groc-i-negre per a practicar esport a casa

Albert San Andrés

L’última iniciativa promoguda des del Club Bàsquet Castellar és la d’acostar la pràctica de l’esport a tot el jovent del poble amb edats compreses entre els quatre i els 14 anys. Per aconseguir-ho, el club ha creat un sistema d’entrenament on-line a partir d’una app, on els tècnics del club han dissenyat un programa per a fer gaudir a tots els usuaris.

 

A causa de la falta d’entrenaments i la cancel·lació de les lligues, “des del CB Castellar volem obrir el club i el bàsquet al màxim de nens i nenes al poble. Des de fa dies estem organitzant entrenaments on-line i volem que aquests els puguin gaudir els infants interessats a fer esport i bàsquet” ha explicat el coordinador del club Quim Pérez-Alarcón, un dels encarregats d’aquest nou projecte.

 

Per a poder accedir a aquestes sessions s’ha de contactar amb el club mitjançant xarxes socials o al telèfon 660 993 554 (Quim), per a rebre tota la informació, les instruccions i contrasenyes per poder accedir a l’app que es fa servir per als entrenaments del club.

Comparteix
M'agrada
Comentaris