33_617x412
Ballada popular de SonaSwing a la plaça del Calissó per Festa Major durant el concert d'Angué & Her Hot Jazz Trio - R.G.
18/05/2020 Cultura
Desconfinaswing amb balls online

L'entitat SonaSwing ofereix classes obertes en el marc del projecte SwingXTothom

 

Marina Antúnez

SonaSwing ofereix classes obertes de swing online. Amb la divertida proposta Desconfinaswing, s'ofereixen sessions de ball individual en el marc del projecte SwingXtothom. La proposta arriba després d'haver provat l'experiència de les classes amb l'aplicació Zoom "amb els alumnes que ja teniem i amb Suport Castellar, sobretot, i quan ja funcionava vaig decidir obrir-ho a qui volgués del poble com una activitat oberta", explica Sara Toro, de SonaSwing. També s'ha fet difusió entre els clubs socials de salut mental de Catalunya.


Al principi era una mica caòtic, reconeix la professora, "fer una classe a través d'una pantalla és molt diferent". És una activitat que no hagués fet, segurament, si no hi hagués hagut confinament pel coronavirus. Com que la plataforma Zoom et permet força persones no hi ha límit d'inscripcions.


El nivell fe la classe és d'iniciació. "Si algú no ho sap fer els explico una altra manera, s'hi pot apuntar tothom, nens, adults, gent gran...". És una classe gratuïta per als alumnes, és oberta. Les properes classes obertes seran dimecres 20 de maig i el dimecres 3 de juny a les 18:30h, i després, cada dues setmanes. La classe té una durada d'una hora. "Així, tothom té temps de connectar-se, saludar-se, etc, perquè vull que sigui també una cosa social". De fet, el swing ja n'és, de social. "Aquell dia tens l'alegria que veuràs els teus companys i faràs una cosa en comú".


Les persones interessades es poden apuntar a través del  correu sonaswingcastellar@gmail.com, "on el dia abans jo els passo el link". D'aquesta manera, l'entitat s'assegura de preservar la seguretat i protecció de tothom.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris