12/07/2019 Opinió
Visita de la CUP al Grup Cooperatiu TEB
CUP Castellar

Ara que ja fa dies que la campanya s’ha acabat i tot sembla haver tornat a la calma. Ara que hem pogut agafar distància d’una campanya llarga i que ha costat molts esforços. Just ara que tenim a tocar les vacances, hem volgut dedicar unes paraules a les persones que formen part del Grup Cooperatiu TEB de Castellar. 
Vist en perspectiva, si haguéssim de triar el millor moment de la campanya, segurament ens quedaríem amb el bon record i experiència que ens vam endur de la visita al Grup Cooperatiu TEB de Castellar. 
Enguany, per primer cop, les persones amb discapacitat intel·lectual podien votar i, per això, les persones que gestionen el TEB van convidar els diferents partits polítics perquè hi anessin a explicar el seu programa. L’objectiu era que les persones que anirien a votar per primer cop en la seva vida aprenguessin el procés de votar i poguessin exposar-nos tots els seus dubtes. Així que, quan ens ho van demanar a nosaltres, tres membres de la CUP Castellar hi van anar i es van posar a la total disposició del centre.
La rebuda va ser excel·lent. Totes les persones que hi treballen tenen un tracte humà càlid i proper, són molt acollidores i de seguida ens van fer sentir com a casa. Els nois i les noies que per primer cop podien votar ens esperaven amb mil preguntes i propostes que vam escoltar amb molta atenció. Vam poder constatar que tenen moltes ganes de canviar les coses, que tenen molt clar què es fa bé i què no i que tenien solucions per a tot. Totes les persones que conformen la família del TEB són assertives, una qualitat que costa de trobar avui en dia. La visita va ser molt honesta i sincera. Totes les instal·lacions estan molt ben pensades perquè tothom s’hi senti a gust. Gràcies a aquesta experiència, vam poder conèixer aquesta cooperativa i vam prendre consciència de la feinada que s’hi realitza. La seva existència és molt necessària i, per això, cal que el consistori els doni totes les facilitats i més. 
A la CUP Castellar no ens hem sentit gens còmodes amb la campanya, ja que som ciutadanes que no volem professionalitzar la política. Però, si hi ha alguna cosa que ens enduem del període electoral, és aquest bonic record. Moltes gràcies a tot el personal del Grup Cooperatiu TEB de Castellar per ensenyar-nos i explicar-nos com funcioneu. I moltes gràcies per existir, Castellar té molta sort de poder comptar amb vosaltres. 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris