12/02/2021 Opinió
Tu decideixes: repressió o llibertat
Dolors Ruiz

Els drets humans i les llibertats més bàsiques estan desapareixent per culpa de les polítiques repressores i antidemocràtiques de l’Estat espanyol. I ens toca evitar-ho. 
Si no votem República, ells guanyen. I ells són els del bloc del 155, liderats pel PSC, amb els vots de Vox sota el braç.
Si no votem República, ells continuaran trepitjant els nostres drets i llibertats. Continuaran alimentant una monarquia hereva del franquisme que s’ha allunyat dels catalans i que ja no ens representa. 
Diumenge tenim la gran responsabilitat d’omplir les urnes de vots republicans.
La República Catalana Independent d’homes i dones lliures, socialment justa, oberta, feminista, ecologista i fraterna, la república del be comú, serà possible si aconseguim un Govern independentista,  liderat des de l’esquerra. 
Només un govern sobiranista i progressista a la vegada, podrà afrontar la sortida de la crisi apostant decididament pels serveis públics, sense retallades i posant les persones al centre. 
No volem un estat que, en temps de crisi, incrementi els pressupostos militars i de manteniment de la monarquia. No volem pertànyer al país que té més morts per COVID, i que, alhora, és el que menys ajuts ha donat a PIMES i autònoms.
No podem tenir de President de Catalunya un ex-ministre de sanitat espanyol que, sospitosament, s’ha negat a fer-se un test de COVID abans del debat a TV3.
Jo votaré Esquerra Republicana perquè vull  un futur ple d’oportunitats. I si ens arremanguem, actuem i entre tots omplim les urnes de vots de llibertat, ampliarem  de ben segur la via que ens portarà a la República Catalana Independent.
No ens podem rendir; els nostres represaliats, els nostres presos polítics i exiliats, no ho fan.
Diumenge tenim l’oportunitat de canviar un present de repressió per un futur més just i més lliure. Tu decideixes. 
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris