26/03/2021 Opinió
Tornem a recuperar el pols de Castellar
Ignasi Giménez

Tots i totes estem desitjant tornar a la normalitat. Després d’un any de pandèmia que ens ha fet patir molt i ha limitat la nostra vida social de forma dràstica, tothom està molt fatigat de la situació. No obstant, hem de ser conscients que estem en un moment determinant i que hem de fer un últim esforç aquesta Setmana Santa.
La situació és molt delicada, la millora que havíem experimentat les darreres setmanes i que ens havia permès una certa relaxació a les restriccions sembla haver-se estancat. Per no haver de tornar a donar marxa enrere una altra vegada, cal apel·lar novament a la nostra responsabilitat personal.
Des de l’Ajuntament també s’està fent un gran esforç per recuperar a poc a poc la normalitat amb els menors riscos possibles. En aquest sentit, des de la Regidoria de Cultura estem programant diverses activitats.
El cap de setmana passat, per exemple, vam poder celebrar finalment la Fira de Sant Josep amb limitació en el número de parades, amb aforament restringit a 200 persones i amb controls a l’entrada i sortida.
Tot i que el temps ens va donar algun ensurt, va ser un èxit gràcies a l’organització, a qui cal felicitar, i al comportament cívic de les persones que es van apropar a la plaça de El Mirador.
El mateix podem dir dels dos concerts de comiat que Macedònia va celebrar dissabte i diumenge al recinte firal de l’Espai Tolrà o de les actuacions del Quim Masferrer, que divendres ens va fer riure a l’Auditori.
Volem seguir demostrant que la cultura és segura, que amb la col·laboració de tots vosaltres podem seguir programant activitats i recuperant el pols de Castellar. Ho aconseguirem gràcies a tots vosaltres.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris