16/07/2021 Opinió
“Són uns timadors”
Víctor Martos

Amb aquestes paraules exactament, quan li vam preguntar al nostre fill com li havia anat, es va referir al segon dia del Campus; el nen tan sols té 10 anys. 
L’any passat ja hi va anar, malauradament, no era el Campus que s’havia fet altres anys, organitzat amb la col·laboració del club de futbol de Castellar, tot el dia, fins les 17:00, diversió, gresca, campionats, excursions, aprenentatge, molt ben dinats i contents… i molt millor de preu. 
Per als pares, culers i pensant que algú quan posa el seu nom, amb el prestigi com a jugador i admiradors de la seva persona, no vam dubtar, quin luxe que una entitat amb aquest nom vingués a Castellar. 
Aquest any tornem a valorar el mateix Campus d’estiu.  Sí que havíem escoltat gent crítica, nens més grans, que no han tornat, decepcionats del primer any. 
Els dimarts i dijous segons el programa enviat pel Campus Xavi tindríem piscina, i aquí va néixer el titular, no hi havia piscina, els van portar a la plaça Catalunya, als jocs d’aigua de tota la comarca dels Vallesos i ciutats colindants d’aquest.
Vam trucar a l’organització, ells sabien que l’Ajuntament havia denegat permís a la piscina municipal per capacitat, però no sabien que eren el jocs d’aigua, tampoc eren conscients  que enviar una informació, segons ells, copiada d’un altre campus, és portar a l’engany, i encara que la situació l’han generat ells, a sobre es van ofendre. Encara avui espero quina solució es va prendre, ningú ens va trucar i ningú va respondre a una trucada perduda al dia següent. El programa ha arribat cada setmana sense variar l’activitat “piscina”.
El nen i els seus companys de Campus, han fet el que han fet des del primer dia, esperar que passés l’hora per tornar al camp, asseguts a un banc, veient com alguns nens es pixen als “chorritos”.
Avui dimarts, hem rebut una trucada, l’última setmana de campus, aquest any eran quatre en comptes de cinc, com el primer any, es suspèn. 
Opcions: que el portem nosaltres a altres Campus Xavi, o esperar a veure si trobem un monitor per als que hi érem apuntats, si hi hagués quòrum, també, és clar, la devolució dels diners.
Creiem que la concessió era de dos anys, preguem a l’Ajuntament, a la junta de l’Unió Esportiva Castellar, a qui sigui responsable de pendre una decisió, que aquest campus no es torni a fer a Castellar i que qui havia fet un Campus de futbol amb tanta passió, ho tornin a fer, gent de casa. 
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris