16/09/2022 Opinió
Paraules de benvinguda al nou mossèn
Gener Martí

Paraules de benvinguda a Mn. Xavier Blanco, nou rector de la parròquia de Sant Esteve de Castellar del Vallès.
Senyor bisbe Salvador, mossèn Xavier, benvolguts germans tots:
En nom de tota la comunitat donem la benvinguda més sincera i cordial al nou rector de la nostra parròquia, mossèn Xavier Blanco.
Benvingut a casa nostra, que des d’avui és casa teva, mossèn Xavier.
Et demanem que el teu acompanyament sigui també sincer i cordial, assenyat i sensible, amical i joiós.
Estem ben disposats a rebre’t i a col·laborar en tota obra bona –com ho hem estat amb els qui t’han precedit– a fi que aquesta nostra parròquia sigui per a Castellar una font d’aigua fresca, enmig del poble, on tothom pugui satisfer la seva set de Déu.
Esperem de tu, sobretot, que prediquis sense prejudicis la Paraula de Déu, que escampis l’evangeli i que mantinguis unida aquesta comunitat, que no pertany a ningú més que al Senyor.
Et demanem que ens acceptis tal com som. Que participis dels nostres costums, de la nostra manera de ser, de la nostra història. Ajuda’ns a créixer en la fe, si descobreixes les nostres febleses. Fes fructificar els nostres talents. Allò de bo que puguis trobar en nosaltres, de ben segur que ve de Déu.
En aquests temps difícils, quan sembla que Déu desapareix del món a marxes forçades, volem ser uns portadors d’esperança que surten al pas de la gent que pateix, dels desorientats, dels qui es perden en el camí de la vida. Volem ser una Església en missió, com reclama el papa Francesc.
Amb aquests sentiments nosaltres t’acollim amb cor senzill i obert. Benvingut a Castellar, benvingut a casa, mossèn Xavier.
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris