27/05/2022 Opinió
Obres de millora
Antonio González

Els veïns i les veïnes del carrer Girona estem molt decebuts de les obres que han intentat millorar el nostre trosset de carrer. Concretament al número 27. L’Ajuntament ha decidit fer unes voreres més amples, deixant com a resultat una calçada més estreta, i ens han tret les pilones que evitaven que els cotxes aparquessin ben enganxats al nostre gual. Els cotxes poden continuar aparcant als dos costats del carrer i nosaltres tenim grans problemes per accedir al pàrquing.
Hem presentat una instància a l’Ajuntament de Castellar per demanar pilones (tal com les teníem abans) però el consistori ha decidit que ja no es permeten. De manera que, com a resultat d’aquestes obres, i també en molts casos de l’incivisme de molts veïns i veïnes, ens trobem que no podem entrar o sortir del pàrquing en moltes ocasions.
No ens donen solucions. Truquem a la policia, que la majoria de vegades no ens fa cas i en alguna ocasió hem de treure el cotxe del pàrquing en direcció prohibida. Es podran fer les millores del poble pensant no només en qui passa pels carrers sinó també pensant en qui hi viu? Es podrà buscar una solució que no dificulti tant el nostre dia a dia?
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris