14/09/2018 Opinió
Moltes gràcies a tothom per fer possible la Festa Major 2018
Aleix Canalís

S'ha acabat la Festa Major i és un bon moment per fer balanç de la nostra festa gran.
Malgrat el dijous a la tarda, la pluja va semblar que seria la gran protagonista de la Festa Major d’enguany, obligant a canviar l’escenari del lliurament de la Medalla de la Vila a l’INS Castellar, el cert és que la resta de les activitats programades durant els següents quatre dies, es van poder desenvolupar sense cap entrebanc, malgrat alguns patiments durant les hores prèvies. 
Per sort,  la majoria dels actes es van desenvolupar amb normalitat i amb una massiva afluència de públic.
Malgrat que l’organització de qualsevol Festa Major sempre és millorable, crec que podem estar orgullosos de com ha funcionat tot, en termes generals, durant aquetes dies. 
Des de la feina feta per tothom a nivell organitzatiu, com el civisme i l’alta participació de la ciutadania en la major part dels actes.
Fa temps que vam optar per una Festa Major on el pes de la societat civil castellarenca fos cabdal. El resultat és que el 80% de les activitats programades han estat promogudes per la xarxa associativa de la nostra vila. 
Ha estat una fórmula d’èxit com ha pogut comprovar tothom que s’hagi passejat pels nostres carrers durant aquests dies. 
Des d’aquí vull agrair a tots els castellarencs i castellarenques la seva participació i molt especialment a les entitats, associacions, establiments i particulars que han fet possible les més de 120 activitats que van tenir com a escenari els carrers de la nostra vila.
També vull felicitar públicament als voluntaris que ens han ajudat i als treballadors municipals que, amb la seva ingent tasca, han fet possible que la resta de veïns i veïnes hàgim pogut gaudir d’una molt bona Festa Major. 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració, per les ganes amb que participeu i perl’esforç que heu fet.
Per acabar, vull aprofitar per recordar-vos que, més enllà de la Festa Major, Castellar té una gran oferta d’activitats al llarg de tot l’any. El proper cap de setmana, per exemple, nova edició de la Trobada de tardor, organitzada per Amics del Puig de la Creu i a finals de mes, s’estrena la temporada de tardor de l’Auditori Municipal amb l’actuació de Blaumut.

Comparteix
M'agrada
Comentaris