21/06/2019 Opinió
L’exemple de l’Aula d’Extensió Universitària
Ignasi Giménez

Dimarts vam gaudir de la cloenda de l’onzè curs de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Castellar del Vallès.
La trajectòria que ha tingut l’Aula al llarg de la seva dècada i un any d’existència l’han convertit en un referent, tant entre la resta d’entitats de la nostra vila, com entre les diferents aules de Catalunya.
L’èxit que ha tingut l’Aula és conseqüència de la bona feina que han fet les diferents juntes, que al llarg d’aquests anys  s’han encarregat de programar tota mena d’activitats, des de les conferències amb les temàtiques més diverses que es fan cada dimarts, fins als viatges i sortides culturals.
Amb més de 400 socis que participen activament a les propostes organitzades, l’Aula s’ha consolidat plenament en l’àmbit sociocultural de la nostra vila.
Gràcies a l’Aula molts castellarencs i castellarenques han pogut aprofitar el temps de què disposaven per la seva jubilació per mantenir-se intel·lectualment actius, completar la seva formació i satisfer les seves inquietuds culturals. 
Compromís, dedicació i implicació són les paraules que millor defineixen a les persones que  estan al capdavant, i que encapçala l’Anton Carbonell.
Moltíssimes felicitats i ànims per seguir treballant en aquesta línia!

Comparteix
M'agrada
Comentaris