07/06/2019 Opinió
L’esport castellarenc i la gran feina de les entitats
Ignasi Giménez

Arriba el final de temporada de la majoria dels campionats i tornejos a tots els nivells i els i les esportistes de la nostra vila comencen a recollir el fruit dels seu esforç. 
Castellar, afortunadament, disposa d’un magnífic teixit associatiu en l’àmbit esportiu, amb associacions, clubs i entitats de les més diverses modalitats. 
No és casualitat que la pràctica regular de l’esport es situï varis punts per sobre de la mitjana catalana, segons les enquestes sobre hàbits esportius.
Una de les característiques de la pràctica esportiva a Castellar és la gran oferta de propostes de caire esportiu que es pot trobar, gràcies a la fortalesa de les nostres entitats.
El passat cap de setmana, el pavelló Puigvert va vibrar amb el tercer i definitiu partit per la permanència a la Copa Catalunya protagonitzat pel CB Castellar, amb victòria històrica.
Va ser un partit èpic on els jugadors i l’equip tècnic es van deixar la pell al parquet impulsats per una afició entregada. La nostra enhorabona a tota la família del bàsquet castellarenc per la fita aconseguida, malgrat tots els entrebancs de la temporada.
Dies abans l’equip de l’Escola Sant Esteve quedava tercer d’Espanya al campionat ‘Jugando al Atletismo’ que va tenir lloc a Getafe, un bon exemple de la importància que té a Castellar l’esport de promoció. 
Igualment, felicitats a tots els components de l’equip i al seu preparador. 
Aquests són dos bons exemples, els més recents, dels èxits assolits pels i les esportistes castellarencs i castellarenques.
Aquest proper mes, com els darrers set anys, està previst l’acte de reconeixement a les persones i entitats que han assolit alguna fita esportiva durant la temporada.
Serà la gran festa esportiva de Castellar!

Comparteix
M'agrada
Comentaris