17/09/2021 Opinió
Gràcies a tothom que ha fet possible la Festa Major
Ignasi Giménez

Després d’un any en blanc a causa de la pandèmia, enguany ens vam proposar recuperar la Festa Major, tot i que en un format adaptat a les limitacions pròpies de les difícils circumstàncies que ens ha tocat viure.
Ni tan sols l’amenaça de pluja ens ha impedit la celebració de la nostra festa gran. 
Era un repte que hem pogut superar amb nota gràcies a la feina i l’esforç dels treballadors municipals, els col·laboradors, les entitats i els ciutadans, que en tot moment han estat comprensius amb la situació.
Ara toca destacar la bona tasca que ha fet l’equip de la Regidoria de Cultura, la brigada d’Espai Públic, la policia local i tot el personal col·laborador que s’ha implicat. També la feina que s’ha fet des de les diferents entitats que hi han participat.
Estem molt satisfets de com s’ha desenvolupat la Festa Major. Però això no ens ha de fer perdre el nostre esperit crític. 
Som conscients de que hi ha moltes coses que es poden fer millor. Els propers dies analitzarem tot el que s’ha fet i mirarem com podem millorar.
En aquest sentit, m’agradaria demanar disculpes a totes aquelles persones que s’hagin trobat amb algun problema, o que hagin hagut de patir alguna molèstia a causa de les activitats.
Ja comencem a pensar en la Festa Major de l’any que ve. Confiem que aquest malson de la pandèmia hagi finalitzat i puguem recuperar una Festa Major plena i que els carrers tornin a ser un punt de trobada de familiars, amics i veïns.

Comparteix
M'agrada
Comentaris