25/09/2020 Opinió
Atletisme inclusiu al CAC
CAC Castellar

Ja fa un parell d’anys que al Club Atlètic Castellar estem treballant en un projecte inclusiu. L’octubre del 2019 vam començar a fer els primers entrenaments, però just quan ens anàvem a estrenar en el primer campionat de Catalunya va aparèixer la Covid-19 i va alterar l’ordre de totes les coses.
L’1 d’octubre d’enguany, començarem de nou els entrenaments dirigits per dues persones especialitzades en el tracte amb persones amb diversitat funcional i el suport esportiu de tècnics i monitors del CAC.
Si t’interessa pots demanar informació per inscriure’t i formar part del primer equip inclusiu d’atletisme del CAC.
Amb aquest projecte volem incorporar en la dinàmica esportiva de l’entitat el coneixement, metodologies i recursos per donar la millor resposta a la inclusió. Volem treballar la inclusió de forma transversal fent participar totes les persones que formen part de l’entitat, afavorir la salut i el benestar de les persones amb diversitat funcional, contribuir a la seva integració social i incrementar el coneixement i la sensibilitat de tots els atletes del CAC en relació amb persones de capacitats diferents.
En el web del club (http://clubatleticcastellar.cat) trobareu tota la informació i documentació necessària, però si teniu qualsevol dubte podeu trucar a la persona responsable d’aquesta secció (Laia - 660 89 37 19). També podeu trucar al 93 714 73 54 en horari de secretaria o enviar un correu a cacastellar@gmail.com.

Comparteix
M'agrada
Comentaris