19/11/2021 Opinió
Agraïment
Suport Castellar

Un agraïment molt gran a totes les persones i entitats que han fet present la salut mental al nostre poble durant el mes d’octubre. Cine Club Castellar, Tothicap, centre de ioga Karuna, Club de Tennis Castellar, i les regidories de Benestar Social, Cultura, Diversitat , Feminisme i Salut, han organitzat o donat suport a la nostra missió com a entitat: promoure la salut mental.
En especial, volem agrair als artistes del Festival SoM: Mònica Mimó, SwingXtothom de Sonaswing, Coral Pas a Pas, Krek’n’tu de SM Sabadell, Grup de teatre Arc de St Martí. Vam comptar també amb la col·laboració del supermercat Consum, de la Farmàcia Yangüela, i de dues infermeres voluntàries, la Laura Coma i la Paquita Vidal, que ens van fer els test d’antígens previs a l’actuació. Aquesta tarda es van recollir 520 € a través de donatius que ens ajudaran a la realització de les activitats de l’associació. 
L’entitat Tothicap també ens va fer un donatiu de 70€ que ja hem invertit de bon grat en els nostres serveis d’atenció a les persones.
I el grup de castanyeres, que com cada any han treballat de valent tot el cap de setmana de la castanyada, per recaptar fons pels nostres projectes.
Tenim a les portes la Marató de TV3 enguany dedicada a la salut mental. Volem convidar a tots els castellarencs a participar de les activitats que es desenvoluparan en benefici de la investigació; puntualment s’informarà àmpliament per aquest mateix mitjà.
Moltes gràcies!!
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris