El Cercle de Col·leccionistes de Castellar s’acomiada
Cercle de Col·leccionistes

El Cercle de Col·leccionistes de Castellar del Vallès s’acomiada d’aquest estimat poble després de 18 anys exposant les seves col·leccions a la nostra Festa Major, ja és molt de temps i el temps no passa en va, per això  hem decidit deixar pas als joves. 
Avui dia les entitas hem d’estar massa informatitzades, tot ha de ser a través d’Internet, WhatsApp, digitalització, firmes electròniques, etc., etc., tot això a les persones més grans ens supera. Per això ha arribat el moment de deixar pas als joves col·leccionistes del poble, que sabem que n’hi ha. 
Desitjant que ells aconsegueixin una cosa semblant a la nostra i puguin estar encantats com ho hem estat nosaltres tots aquests anys, alegrant la gent, fent-los pensar, revivint la seva infantesa, la seva joventut, recordant els seus avantpassats i és que el col·leccionisme és el lloc on viuen els records. Així mateix, volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquests anys de germanor, col·leccionistes, socis, col·laboradors, al nostre ajuntament i sobretot a tota la gent, a la gent que fa poble, al nostre poble. 
Per tot això i molt més us donem el nostre més cordial comiat, moltes gràcies,  Castellar del Vallès. Atentament, tots els col·leccionistes.

Comparteix
M'agrada
Comentaris