ASA9766_617x412
Els jugadors de l'HC Castellar celebren un gol al Dani Pedrosa. Albert San Andrés
10/11/2019 Esports
Victòria per mirar endavant (6-4)

L’HC Castellar supera al Santa Perpètua i queda a dos punts de la promoció d’ascens

L’equip grana està aconseguint fer-se fort a casa, amb una nova victòria que els deixa en setena posició i a només dos punts de la zona de promoció d’ascens a Primera Catalana. Els de Ramon Bassols van superar per 6-4 al CH Santa Perpètua sumant la quarta victòria de la temporada.

Tot i anar igualats durant tot el partit, els granes van aconseguir superar a un lluitador rival en la part final del partit, imposant-se per dos gols i demostrant que aquest equip té moltes coses a dir.

Guillem Plans va obrir l’anotació abans de l’empat visitant, però Gerard Tantiñá va tornar a donar superioritat als locals, que veien com els de Santa Perpètua els empataven de nou abans d’arribar al descans.

En repetició de la primera part, es va arribar al 4-4 amb el Castellar sempre pel davant, fins al punt on els de Bassols trencaven el partit als últims 10 minuts de joc, fent dos gols que els feien sumar tres punts.

Tantiñá amb un hattrick, Armand Plans amb dos gols i Guillem Plans van ser els golejadors de l’equip.

Amb un joc físic i dur, els visitants, amb jugadors bregats en l’equip de Primera Catalana -líder invicte del grup A- van posar les coses difícils als de Bassols, que va tornar a donar oportunitats a jugadors de la pedrera, amb el debut de Javi Ruiz, germà del porter Sergio, una de les promeses més fermes de la base castellarenca. Armand Vila i el porter Eric López -que va debutar a Sentmenat- van completar la convocatòria grana.

L’HC Castellar és ara novè a la taula a només dos punts de les places de promoció d’ascens, que ocupa CP Masquefa, tercer. L’Alpicat és segon a només tres, el que deixa en una bona situació als castellarencs, que en cas de victòria la pròxima jornada a domicili enfront del líder Barberà, donaria ales als de Bassols.