16   volei_617x412
07/04/2021 Esports
El sènior masculí de vòlei lluitarà per l’ascens

El FS Castellar Candelsa han aconseguit passar a la segona fase que dona opcions d'ascens als dos primers classificats

La victòria per 0-3 (17-25/18-25/23-25 ) del FS Castellar Candelsa en l’última jornada de la primera fase de la lliga, ha classificat al sènior masculí per a disputar la segona fase de la lliga i poder lluitar per l’ascens de categoria.


Els taronges han aconseguit classificar-se entre els quatre primers del grup, situació que els permetrà mantenir el somni de lluitar per l’ascens. Enfront l’Avinyó l’equip no va donar cap mena d’opció, guanyant els tres sets contundentment. 
La segona fase constarà de 7 partits enfront vuit equips que hauran de lluitar per les dues primeres posicions que donen accés a la fase final i a l’ascens a partit únic. Cunit, Barberà B, Barberà C, Sant Pere Pescador, Martorell, Tiana i Olot B seran rivals del Castellar. Els de Rafa Corts es veuran les cares amb el Tiana a domicili, on lluitaran per la primera victòria.


Pel que fa al sènior femení, l’equip va guanyar al Puigverd al CJ Les Corts per 3-0 (25-10/25-13/25-14) i es mantenen en la tercera plaça de la taula del grup B de Tercera Catalana. El sènior B femení va descansar.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris