asa9250_617x412
David López va ser l'autor de l'únic gol de la UE Castellar Albert San Andrés
17/02/2019 Esports
Ocasió perduda (1-3)

La UE Castellar torna a caure al Joan Cortiella, acabant amb un home menys i malbaratant moltes opcions de gol

Segueix la mala ratxa de la UE Castellar en lliga, després de tornar a perdre per segona vegada al Joan Cortiella, enfront d'un efectiu CD Masnou per 1-3, en un partit on els de Juan Carlos Rodríguez han malbaratat moltes ocasions i han acabat amb un home menys per la injustificada auto-expulsió de Carlos Ortiz.

El partit començava amb la lesió als cinc minuts del capità dels visitants, Jonathan Reina, que es quedava clavat del genoll dret dins l'àrea, en una jugada defensiva. El seu equip intentava portar el pes del partit, però sense arribar a dominar. Per la seva banda, els de Castellar pressionaven molt, aconseguint recuperar infinitat de pilotes i tenint diverses arribades de perill però sense remat. Davant de la dificultat de sortir amb la pilota controlada, els de Rodríguez es dedicaven a penjar pilotes a les bandes sense massa èxit, fins que al 24 una jugada col·lectiva de l'equip del Maresme era culminada per Alessandro Dazi, en la segona ocasió de perill dels de Marc Reyes.

Al 27, el Castellar veia com li anul·laven un gol per un discutit fora de joc. Tot i això el línia ho tenia clar i mantenia la decisió per no fer valer l'empat. Un empat que arribava un minut després, obra de David López, avui situat al centre de l'atac castellarenc, i que desbordava en diverses ocasions la defensa rival en els minuts anteriors. La 'Locomotora' de Sentmenat recuperava una valuosa pilota a la frontal, per a controlar i afusellar al porter visitant amb un imparable xut creuat.

Però amb l'empat, el Masnou no abaixava el ritme i al 33 perdonava el segon gol, gaudint de diverses ocasions de mèrit abans del descans, al qual s'arribava amb empat a un gol.

La segona part començava amb un fora de joc assenyalat sobre López, que arrencava dos metres pel darrere de la defensa, la qual es quedava completament clavada, anul·lant una jugada de gol segur i que podria haver canviat el signe del partit. Tres minuts després era el maresmenc Jairo Torné qui es mostrava letal davant d'un error defensiu local per fer l'1 a 2.

Al 54, en una jugada sense major importància al centre del camp, Carlos Ortiz queia en la provocació rival i s'enfrontava amb un rival al qual havia fet caure. El castellarenc veia la groga i poc després la vermella directa per una desproporcionada reacció que el portava a l'auto-expulsió i, segurament, a diversos partits de sanció.

Amb un home menys però, el Castellar es bolcava a l'atac i Rodríguez refrescava la línia ofensiva amb la sortida de 'Grego' Carreras per jugar a la banda i Marc Estrada al centre, marxant a la banda dreta David López.
Els locals malbarataven fins a quatre ocasions clares de gol, mentre que a la porteria de Pau Roldán, era Jairo Torné qui fallava tres més. Estrada tenia l'empat al 84, però el remat era blocat per Anthony Faria.

Al descompte, un Castellar sense ambició rebia el tercer de Pol Campderrich, després d'una nova falta d'enteniment de la defensa, arribant al final amb 1-3 al marcador i quedant a quatre punts de la salvació.

"Fins que hem estat els 11 al camp, ho hem lluitat tot. L'expulsió ens ha matat. Ha estat una auto-expulsió i no és tolerable que un jugador que fa anys que juga li treguin dues targetes en la mateixa jugada. Hem intentat capgirar la situació amb una defensa de tres, però no ha pogut ser" ha explicat el tècnic local després del partit.

L'equip queda en una situació complicada, a quatre punts del Sallent, equip que marca la zona tranquil·la i amb la visita al Parets i rebent a Les Franqueses a les pròximes dues jornades. "Mentre hi hagi punts hi haurà esperança i nosaltres continuarem sortint a guanyar-los cada diumenge i a competir al màxim" ha defensat Rodríguez.

Per sort, el Sallent només ha pogut empatar sense gols amb el Parets, augmentant la diferència en només un punt i els perseguidors –Can Parellada i Matadepera- han caigut en els seus respectius partits.