El castellarenc Javi ‘Jabato’ amb el diploma de campió.
El castellarenc Javi ‘Jabato’ amb el diploma de campió. Cedida
24/10/2019 Esports
Javi Jabato, campió d’Espanya

L’acrobata castellarenc aconsegueix la 1a posició en la Copa d’Espanya de ‘freestyle’, guanyant les dues cites del certamen

Albert San Andrés

Javi ‘Jabato’ Dols va proclamar-se campió de la Copa d’Espanya de ‘freestyle’ després de vèncer aquest cap de setmana en la cita de Múrcia. El campionat, organitzat per la RFME, va constar de dues proves on el castellarenc va sumar les dues victòries.
Amb 28 anys, ‘Jabato’ ja pot presumir de ser campió de la Copa d’Espanya de ‘freestyle’, una nova disciplina emparada per la Federació Espanyola i que es complementa amb el Campionat d’Espanya, que s’ha emportat el pilot Pedro Moreno.


La plaça de toros de Múrcia va ser l’escenari de la segona prova de la Copa i la quarta del campionat, on més de 7.000 persones van assistir al títol del pilot, que després de la victòria i amb un total de 161 punts va afegir al palmarès aquest campionat. Abraham Parra i Pedro José Torres van acabar en segona i tercera posició.


‘Jabato’ ja va deixar clar des de l’inici de la temporada que volia un títol com aquest i ja en la primera prova de la temporada a Zamora va deixar clara la seva qualitat, sumant una incontestable victòria pel davant de Samuel Calzado i Miguel Espada, en una molt plena plaça.
A Múrcia, tot era per decidir, ja que la poca diferència de punts en jugar-se un campionat en només dues cites, no garantia res pel castellarenc, que no va deixar escapar però, l’oportunitat de ser campió.


Xavi Dols també ha participat en el campionat d’Espanya, sumant una sisena plaça en El Puerto de Santa Maria i dues cinquenes posicions a Roquetas de Mar i Albacete. L’acròbata era cinquè en el campionat, tot i no disputar l’última cursa a Múrcia, on va participar en la Copa. Moreno va emportar-se el campionat amb 82, seguit de Dani Torres amb 76 i Maikel Melero amb 70. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris