ASA1614 1_617x412
Roger Estrach durant una jugada de la primera part del partit enfront l'Sfèric. Albert San Andrés
24/11/2019 Esports
Golejada a l’Sfèric per mantenir el pols

L’HC Castellar es desfà dels terrassencs (11-2) en un partit de tràmit en el Pedrosa

L’HC Castellar es nega a deixar escapar la part alta de la taula després de golejar per 11-2 a l’Sfèric de Terrassa, en un partit on els granes van ser molt superiors. L’equip manté el pols amb la categoria i queda a només dues victòries del líder.

Enfront l’Sfèric, els de Bassols -que no va ser a la banqueta per sanció- van dominar des de l’inici sense cap ensurt. La diferència de qualitat sobre el terratzo del Dani Pedrosa va notar-se des del primer minut, on el pes del joc queia sobre els locals d’una manera aclaparadora. Tot i això, la superioritat no es va traduir en gols fins al minut 14, després d’una contra entre Gerard Tantiñá i Oriol Comas definida per aquest últim. L’acció va obrir la caixa dels trons, sent Armand Plans l’autor del segon un minut després.

L’Sfèric no va abaixar els braços, anotant en una contra a nou del final, però un actiu Roger Estrach va ampliar l’avantatge al 19 per desconnectar qualsevol indici de reacció rival. La “Plans Connection” va funcionar a la perfecció a 42 segons del descans, amb assistència d’Armand cap al seu germà Guillem, que afusellava la porteria dels verd-i-negres.

El juvenil Jan Canudas va aconseguir un doblet.

El juvenil Jan Canudas va aconseguir un doblet. || A. San Andrés

Amb el 4-1 i un rival que no oposava gaire resistència, la segona va ser un monòleg grana amb anotació de Guillem Plans, Tantiñá (2), Marcel Montllor, Comas i doblet final del juvenil Jan Canudas, que va tornar a reforçar el primer equip amb una bona actuació. El seu germà Pau va rellevar Sergio Ruiz a la porteria, guanyant minuts amb el primer equip i assegurant el relleu generacional sota pals i també, amb una actuació força destacada, salvant diversos gols.

El grup D de Segona Catalana està més igualat que mai després d’una jornada de lliga on només vuit punts separen el líder -HC Alpicat- del novè -HC Sentmenat- i on el Castellar és vuitè a dues victòries del primer. La important victòria aconseguida enfront de l’Sfèric deixen als de Ramon Bassols en una bona situació per seguir sumant sense pressió i sense despenjar-se de la part alta.