15   volei_1440x961
Imatge del femení de vòlei del FS Castellar
15/02/2023 Esports
El femení de vòlei tanca la primera fase amb la salvació a les seves mans
Albert San Andrés

L’equip femení del FS Castellar de vòlei va tancar la primera fase de la lliga amb la segona victòria consecutiva al tie break i acabant en l’últim lloc de la taula. Les de David Fernández lluitaran per salvar la categoria. Sembla que l’equip s’ha posat les piles de cara a la segona volta per tractar de lluitar per la permanència, després tornar a sumar dos punts en una nova victòria al tie break en la que va ser l’última jornada de la primera fase, on l’equip haurà d’oblidar els resultats per a centrar-se en la lligueta de permanència.
En aquesta ocasió, a més, l’equip rival era el segon classificat, el CN Terrassa, al qual les noies de David Fernández van superar per 2-3 (25-19/16-25/25-14/23-25/14-16) a domicili, quedant amb un total de nou punts en la primera volta i en l’últim lloc. Amb un balanç de cap victòria, tres victòries i tres derrotes en el tie break i vuit derrotes, l’equip iniciarà la pròxima setmana la segona fase de la lliga, on haurà de conjurar-se per salvar la categoria.
Ja es coneixen els rivals i les de Fernández partiran en cinquè lloc amb un total de dos punts, grup on disputarà 12 jornades -anada i tornada- amb equips com l’Ametlla, Olot, Girona, Igualada, Bordils, Panteres Grogues o Vall d’Hebron. 
Per no perdre la categoria, les taronges han d’acabar entre les quatre primeres, una fita a l’abast, ja que tot i quedar en última posició en la primera fase, el recompte de punts les ha situat per sobre de tres rivals directes i a només dos punts de la zona de salvació.
Pel que fa a l’equip masculí, els de Rafa Corts van caure per 0-3 (27-29/22-25/23-25) amb un Get Blume, que tot i emportar-se els tres sets, va veure com els locals li van posar les coses força difícils, quedant molt a prop en la puntuació dels tres sets. El masculí continua a la cua de la classificació del grup de promoció amb quatre punts.

Comparteix
M'agrada
Comentaris