Instants en el que les assistències mèdiques atenen a Víctor León
Instants en el que les assistències mèdiques atenen a Víctor León - A. San Andrés
27/08/2015 Esports
Ensurt al Pepín Valls
El partit amistós contra el Mollet es suspèn al minut 65 per una commoció cerebral de Victor León
La tarda de dimecres es jugava el cinquè partit de pretemporada per la UE Castellar, un partit en el que l'equip de Juan Antonio Roldán s'enfrontava al CF Mollet, equip que milita a primera catalana. Malauradament el partit era suspès al minut 65, 18 minuts després de que el castellarenc Victor León xoqués en un salt contra un defensa del Mollet i perdés la consciència per uns instants.

El partit començava amb els blanc-i-vermells ensenyant les dents al Mollet, un equip molt més rodat físicament i de superior categoria. Tot i no arribar amb claredat a la porteria visitant, la defensa impedia la culminació del rival i el porter Òscar no s'havia de lluir gaire.

Al minut 32, el lateral Jordi Torres queia lesionat i abandonava el terreny de joc, el rival aprofitava la superioritat numèrica per marcar el que seria l'únic gol del partit un minut després.
Després del gol, el Castellar buscava l'empat amb insistència però el joc d'anada i tornada entre els dos contendents no afavoria als locals que marxaven al descans amb el 0-1 al marcador.

Un llarg descans donava pas a la segona part on Roldán donava pas als sis jugadors que restaven a la banqueta. Els castellarencs sortien al camp disposats a capgirar el marcador, però tres minuts després del començament, Víctor León xocava a la frontal de l'àrea amb un defensa del Mollet i queia a plom al terra sense consciència. La ràpida reacció del jugador visitant, que introduïa la mà a la boca al jugador per evitar que s'empassés la llengua i del fisioterapeuta del Mollet, que evitava mals majors gràcies a una intervenció magistral entubant al jugador local. León convulsionava a la gespa del Pepín Valls i gelava la sang de tots els assistents al partit.

Els serveis d'emergència entraven al camp amb l'ambulància i tractaven al jugador que era traslladat al Parc Taulí de Sabadell, ja amb plena consciència i fent una senyal amb el polze aixecat al públic assistent.

El partit era suspès per l'àrbitre al minut 65, minuts després del desgraciat incident.
En les properes hores actualitzarem les informacions sobre l'estat del jugador.