14   edgar entreno_617x412
Edgar Climent, a la dreta, en un entrenament amb Selecció Espanyola de fa pocs dies. || rfeF
22/06/2022 Esports
El castellarenc Edgar Climent, als Jocs del Mediterrani

El defensa de les categories juvenils del Real Madrid ha estat un dels escollits per participar en aquest torneig internacional sub-18 que es disputarà a Algèria

A.S.A.

El defensa castellarenc Edgar Climent és un dels escollits per Pablo Amo, per formar part de la selecció sub-18 espanyola que participarà en els Jocs del Mediterrani que es disputaran a Orà (Algèria). El jugador juvenil del Reial Madrid veu recompensada així la gran trajectòria d’aquesta temporada, on serà un dels integrants de la selecció sub-18 per a participar en aquesta competició. Aquest curs, a més de jugar en els juvenils del Madrid, també ha debutat amb el filial blanc a 1a RFEF i ha entrenat regularment amb el primer equip.


Els Jocs, que inicialment s’havien d’haver disputat el 2021, van ser ajornats per la pandèmia a aquest any i se celebraran des del 22 de juny al 7 de juliol.


Climent serà un fix en la defensa de l’onze espanyol, que iniciarà el torneig aquest diumenge enfrontant-se als amfitrions al SIG Stadium (18 h). Posteriorment, el dia 28 (21 h) jugaran davant de França al Ahmed Zabana Stadium, per tancar la fase de grups el 30 de juny (21 h) enfront del Marroc al Mers El Hadjadj Stadium.


El castellarenc va fitxar el 2019 pel cadet del club madrileny, on va arribar procedent del RCD Espanyol, després d’haver passat per la Damm, CE Sabadell o la UE Castellar entre d’altres. Ara mateix, el defensa és el jugador de la vila amb més projecció i pot arribar a ser el segon castellarenc en jugar en la màxima categoria, després que als anys 60 ho fes Àngel Suárez amb el Betis.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris