Delgado_950x634
Carlos Delgado es va imposar en la cursa de Santa Margarida de Montbui. || Cedida
19/05/2022 Esports
Carlos Delgado s'imposa a la categoria màster a El Bou de Montbui

Bon cap de setmana del món de la bicicleta: Ivet Alcaraz va fer un segon lloc a Lleida, al Campionat de Catalunya

Bon cap de setmana ciclista per als castellarencs, amb una victòria de Carlos Delgado a El Bou de Montbui i un segon lloc d’Ivet Alcaraz en carretera en el Campionat de Catalunya a Lleida. El seu germà Oriol va reaparèixer després de mesos apartat de la competició per lesió.

El ciclista del Bike Tolrà Carlos Delgado es va imposar en la categoria Màster 30 d’El Bou de Montbui, una cursa tècnica amb un 80% de corriols pertanyent a la Copa Tuga. El biker va completar el recorregut de 33 km amb més de 800 m de desnivell en un temps d’1:34,22 i va acabar sisè de la general.

Pel que fa al ciclisme en línia, Ivet Alcaraz (00:18:28) va ser segona en categoria aleví en la primera prova del Campionat de Catalunya de promoció  disputada a Lleida. Tot i estar convalescent amb laringitis durant la setmana, la jove ciclista va poder disputar l’esprint final, en què es va “trobar força bé, molt contenta en un circuit on s’acabava en un pendent fort i llarg”, segons ha explicat.

En la mateixa cursa va reaparèixer el seu germà gran Oriol, després de més de sis mesos apartat de la bicicleta per un problema de rampes q les cames. Tot i estar gairebé recuperat, el gran dels Alcaraz no va poder passar de la 20a posició en la primera prova que fa per valorar l’estat de la seva recuperació. “He tingut bones sensacions, ateses les circumstàncies d’última hora, però d’anar a poc a poc”, ha afirmat el ciclista, que encara va notar molèsties.