06/03/2019 Cultura
Teatre solidari de T.I.C. Escènic

La companyia destinarà part dels donatius de la propera estrena en la recerca contra el càncer infantil

Marina Antúnez

El proper 6 d’abril, la companyia castellarenca T.I.C. Escènic presenta l’obra L’Òscar i la senyora de rosa, d’Éric-Emmanuel Schmitt, que es podrà veure a la Sala de Petit Format de l’Ateneu també els dies 7, 13 i 14. Aquesta vegada, la funció tindrà taquilla inversa amb acció solidària, perquè el 25% dels donatius es destinaran a la recerca contra el càncer infantil. És per aquest motiu que la proposta escènica s’està publicitant, també, a l’agenda de Causes Solidàries de l’Hospital de Sant Joan de Déu.


L’Oscar i la senyora de rosa parla d’un nen de 10 anys que es troba ingressat a l’hospital i a qui li queden pocs dies de vida. Ell ho intueix i està dolgut perquè ningú no el tracta amb normalitat. Tot canvia quan topa amb una de les senyores de bata rosa que visiten els nens a l’hospital, una senyora de rosa amb qui estableix una connexió molt especial i a qui anomena iaia-Rosa. Gràcies a ella i a una imaginació desbordant, viurà els millors dies de la seva vida.


Els actors i actrius que donaran veu als personatges són la Mònica Mimó, la Berta Rubio i l’Olga Torrents. La traducció, adaptació i posada en escena va a càrrec de Jeroni Oller.

Comparteix
M'agrada
Comentaris