A7 5476_1440x961
Una actuació de Lòxias al Correllengua 2020. ||Q. P.
01/10/2021 Cultura
A punt, el Correllengua 2021

Les activitats es concentren dissabte a la plaça d’El Mirador

Marina Antúnez

Aquest dissabte, 2 d’octubre, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua ha programat el Correllengua 2021 a Castellar del Vallès. Enguany, s’homenatja l’escriptora Isabel-Clara Simó.
Les activitats es concentren a la plaça d’El Mirador, a partir de les 17.30 hores, on és previst un concert de música en directe de l’Escola Municipal de Música Torre Balada, una ballada dels Bastons de Castellar, música de l’escola Artcàdia, lectura de poesies a càrrec de Suport Castellar i ballada del Ball de Gitanes. 


A les 18.40 hores començarà un recital dels cantautors Jaume Calatayud i Vicente Monera i, ja cap a les 19.30 hores, arribarà la Flama de la Llengua que enguany transportaran fins al final els Diables de Castellar.
La lectura del Manifest anirà a càrrec de la castellarenca Carme Hosta. A continuació, s’ha previst un concert del grup castellarenc Lòxias. 


A les 20.45 hores es farà un sorteig  d’un lot de productes de les botigues de Castellar. En cas de pluja, els actes es traslladaran a la Sala Blava de l’Espai Tolrà. 


Altres activitats
També relacionades amb el Correlengua d’enguany, hi ha previstes dues activitats més. Del 2 al 10 d’octubre, al Mercat Municipal, es podrà visitar una exposició del treball fet a l’Institut Escola Sant Esteve. D’altra banda, el dia 17 d’octubre, en col·laboració amb el Club Cinema Castellar Vallès s’ha previst la projecció, a les 19 h, de la pel·lícula Les dues nits d’ahir una road movie dirigida per Pau Cruanyes i Gerard Vidal Barrena i protagonitzada per Arnau Comas, Judit Cortina i Oriol Llobet, entre d’altres, que comença una nit d’estiu, quan el personatge d’Eric roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquesta mateixa nit, l’Èric i els seus dos millors amics, l’Ona i el Marcel, fan un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.

Comparteix
M'agrada
Comentaris