85e896f5 b4ff 4143 913d b3268f6ee33b_1440x961
La Coral Pas a Pas actua aquest diumenge, a les 18 h, a l'Auditori Municipal. || CEDIDA
23/09/2022 Cultura
Pas a Pas estrena ‘El camí de les estrelles’

El concert coral tindrà lloc diumenge, a l'Auditori Municipal

Marina Antúnez

El 25 de setembre, a les 18 h, l’Auditori Municipal acull el concert El camí de les estrelles, de la Coral Pas a Pas, amb la participació dels cantaires adults i la coral infantil. En aquesta ocasió, es comptarà amb una trentena de cantaires que presenten un repertori nou.


Compten amb la col·laboració d’Alba Millaruelo, actriu. També els acompanyaran, al piano, Miquel Garcia, i a les guitarres, Pere Roca i Miquel Humbert. La direcció escènica va a càrrec d’Irene Garrido i la direcció coral, a càrrec de Clara Martí. 


Durant el trajecte del concert, l’actriu buscarà alguna cosa, i enmig, s’hi enllaçaran les peces corals. Aquest serà l’eix conductor. “Per primer cop, serem tots a l’escenari tota l’estona”, diu Martí. La Coral Infantil de Pas a Pas es va estrenar el mes de maig passat, inclòs en una de les propostes de Suma per la Marató de la Diversitat. “Però com a acte organitzat per la Coral Pas a Pas, s’estrenen”, afegeix la directora. 


Les entrades per assistir a  aquest concert tenen un preu de 5 euros. Es poden reservar al telèfon 666 701 455 o bé una hora abans, a la taquilla. Els menors de primer de primària tindran entrada gratuïta.

Comparteix
M'agrada
Comentaris