edfa4e5c 4c2e 486a a42d b4bb9bc85098_1440x961
Ivan Pérez, autor de 'El senyor de Merenisse'. ||CEDIDA
17/09/2021 Cultura
Nova lectura de ficció d’un autor local

Ivan Pérez publica ‘El señor de Merenisse’, una novel·la èpica de fantasia

Marina Antúnez

El castellarenc Ivan Pérez ha publicat El señor de Merenisse, el primer llibre d’una saga que l’autor vol allargar amb uns 4 llibres més. L’ha publicat amb l’editorial Círculo Rojo.

 

El volum plasma, en petits relats, històries èpiques fantàstiques i de ficció. Com a gran amant del cinema, Pérez evoca el seu univers en una història que “vaig trigar molts anys a poder organitzar i seleccionar”. Va començar a redactar el llibre en temps de pandèmia, i ara ha vist la llum.

 

En les seves 274 pàgines, el lector hi pot llegir una història que enfronta dues civilitzacions de dues classes d’humans. En una terra imaginària, que en temps antics estava dominada per cinc grans dracs, un home que prové d’un dels dracs s’enamora d’una humana. Merenisse, nom que apareix al títol de la novel·la, és la ciutat més important el regne d’Erta que imagina i relata Pérez.

 

“El llibre parla de la immortalitat, la mortalitat, l’amistat, l’amor i la lluita entre humans”, diu Pérez. Les fonts d’inspiració d’aquest autor són Stephen King, Anne Rice, Arturo Pérez-Reverte, “Tolkien m’agrada però més en la versió cinematogràfica”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris