48a1c4bd 4f12 407a a204 fd48064f02d0_1440x961
Dijous es va inaugurar la darrera exposició al Calissó, de l'artista Laiuska. ||CEDIDA
10/07/2024 Cultura
Nova exposició al Calissó

Laiuska exposa, fins a l’1 d’agost, diverses il·lustracions que mostren la nostra vila

Marina Antúnez

El Calissó Cultural acull una nova exposició fins al proper 1 d’agost. L’artista castellarenca que exposa aquesta vegada és Laia Capdevila Morera, coneguda com a Laiuska.  Ella és una artista polivalent, que es va formar a l’Escola Illa fent il·lustració. Actualment, està cursant el Grau d’Arts a la UOC.


A més, també ha realitzat diversos cursos de dibuix de la mà de Rafel Gil, mestre artesà castellarenc, i d’Oriol Vilapuig, pintor sabadellenc.


Capdevila es defineix com a pessebrista, aspecte que l’ha ajudat molt en la seva part creativa i resolutiva, utilitzant l’art, i per fer encara més vincle amb el poble que tan estima. 


En aquest sentit, sempre fa bandera de la seva estreta relació amb les entitats del municipi, participant al Ball de Bastons, als Diables de l’ETC i al Grup Pessebrista de Castellar del Vallès. 


Tot aquest imaginari de pertinença queda plasmat a la col·laboració que va fer amb “La Llançadora”, fent visibles un seguit d’il·lustracions que contenen elements emblemàtics del poble.


A l’exposició del Calissó podrem veure siluetes, una composició de diversos llenços que mostren el Castellar del Vallès que tots tenim en ment, amb el toc personal de l’artista Laiuska.  Dijous dia 4 es va inaugurar, coincidint amb el concert d’Erin Hydin.

Comparteix
M'agrada
Comentaris