4d7 quadrada_1440x961
4d7 dels Capgirats, a Caldes de Montbui, diumenge. ||CEDIDA
14/11/2023 Cultura
Magnífica actuació dels Castellers de Castellar

Diumenge, la colla local va participar a la diada dels Castellers de Caldes de Montbui, fent la millor actuació de la temporada

Redacció

Els Castellers de Castellar van participar diumenge passat a la diada dels Castellers de Caldes de Montbui i van fer la millor actuació de la temporada, que alhora va ser la segona millor actuació de la seva història. Hi van descarregar un pilar de 4 i un pilar de 4 aixecat per sota simultanis, un 3 de 7, un 4 de 7, un 5 de 6 i dos pilars de 4 simultanis. Van compartir plaça amb els Castellers de Caldes, els Castellers del Prat i els Castellers de l’Adroc.

 

La colla està molt satisfeta perquè no aconseguien el 4 de 7 des del novembre de l’any 2019 i a més a més mai abans havien descarregat dos 3 de 7 en una mateixa temporada.

 

Els Capgirats aquest any han tingut moltes noves incorporacions, tant al tronc com a la canalla i a la pinya, i això els ha ajudat a poder ser encara més ambiciosos i a renovar les il·lusions de cara a afrontar els reptes que s’han anat proposant.

 

Aquest divendres 17 han organitzat l’assaig especial “Compleix un somni”, en què els membres de la colla proven posicions dins del castell que normalment no ocupen. El dia 25 celebraran el final de temporada amb el sopar de gala que fan cada any i ja no tornaran als assajos fins el 2024. El dia 26 de desembre, però, tindrà lloc el quinto que ja fa uns quants anys que organitzen.

Comparteix
M'agrada
Comentaris