50df7181 3d4d 4491 b4f7 5e1f45e86b68_1440x961
Gal·la Goez actua divendres al Calissó. ||  CEDIDA
09/05/2024 Cultura
Gal·la Goez, exconcursant de ‘La Voz’, al Calissó

La jove cantant barcelonina actua aquest divendres a l'espai castellarenc

Marina Antúnez

Aquest divendres, a les 21 h, la cantant barcelonina Gal·la Goez oferirà un concert acústic al Calissó.

 

L’artista, de només 19 anys, ja acumula més de 100 concerts interpretant versions i ha estat també concursant de La Voz, d’Antena 3, l’any 2023. “Va ser una experiència que va canviar la meva manera de pensar, una experiència increïble, vaig conèixer gent increïble, he vist el programa des de dins”, diu Goez.

 

Es va apuntar al càsting sense imaginar-se que l’escollirien. “És un ‘talent show’ que fa que veig des que era molt petita, el sol fet de ser-hi ja va ser una superació personal”.

 

A més de cantant, també toca el piano i la guitarra. Interpreta música de tots els gèneres, “m’agrada la música sense fronteres, el pop, però també el soul, el county, el rock, la música electrònica...”.

 

Al Calissó vindrà, justament, amb la guitarra. “Toco el piano des dels 3 anys i tinc la sort que els meus pares són molt fans de la música, ma mare es va posar de part anant cap a un concert [riu]”. Ha après la guitarra de forma autodidacta.

 

Serà la primera vegada que actuarà a Castellar. “Em fa molta il·lusió, vaig descobrir el lloc per les xarxes i em va cridar molt l’atenció, ja coneixia algun grup que hi havia anat”.

 

Podrem escoltar un repertori de versions, entre d’altres, “Yellow”, de Coldplay; temes de Jarabe de Palo; “Walking on Sunshine”, i “No puedo vivir sin ti”.

 

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris