IMG 20230516 172220_1440x961
Alumnes de l'INS Castellar que presenten la mostra 'Fauna i flora del riu Ripoll'. || CEDIDA
25/05/2023 Cultura
Exposició de l’Institut Castellar

La mostra es pot visitar a l'Espai Sales d'El Mirador; l'institut també participa en l’exposició del projecte ‘Art descalç per la Terra’

L’Institut Castellar inaugura una exposició d’il·lustració naturalista i científica titulada Fauna i flora del riu Ripoll, que han preparat els alumnes d’ESO i batxillerat i que es podrà veure a l’Espai Sales d’El Mirador del 22 de maig al 19 de juny, de dilluns a divendres, de 8.30 h a 20 h.

 

La mostra artística parteix del projecte Fauna i flora del riu Ripoll treballat per l’alumnat de batxillerat artístic i té l’objectiu d’apropar els alumnes a l’art i a la ciència.

 

D’una banda, s’ha explorat el camp de la il·lustració naturalista i científica i, de l’astra, el projecte ha permès conèixer més a fons l’entorn natural de Castellar, en particular, les espècies de fauna i flora presents en els hàbitats propers al riu.

 

En l’àmbit artístic, l’itinerari ha consistit a investigar la feina i dels il·lustradors científics, l’anàlisi d’il·lustracions, l’observació atenta i la representació de les espècies.

 

Detall de l'exposició 'Fauna i flora del riu Ripoll'. || CEDIDADetall de l'exposició 'Fauna i flora del riu Ripoll'. || CEDIDA

 

L’INS Castellar ha preparat, amb l’INS Nou Barris i l’INS Puig de Castellar (Santa Coloma de Gramenet) una exposició d’art que es pot visitar durant el mes de maig i juny al Centre Cívic Barceloneta, amb creacions dels alumnes participants  en el projecte  ‘Art descalç per la Terra’, impulsat per l’ONG Justícia i Pau, que vincula l’art i la natura, i és oberta a tothom.

Comparteix
M'agrada
Comentaris