Triquell_950x634
Imatge de Triquell, que actuarà el dia 22 al Recinte Firal de l’Espai Tolrà. || TV3
23/11/2023 Cultura
Concert gratuït del Triquell a l’Espai Tolrà el 22 de desembre

Les entrades es podran reservar al web de l’Auditori a partir d’aquest divendres a les 10 h

Redacció

El quirzetenc Cesc Triquell portarà a Castellar la gira Entre fluids en un concert gratuït que tindrà lloc el divendres 22 de desembre al Recinte Firal de l’Espai Tolrà. L’actuació arriba de la mà de La Fàbrica, i serà una de les propostes nadalenques d’enguany.


Triquell és un dels noms més coneguts de la nova fornada de músics catalans gràcies a la seva participació estel·lar al talent show de TV3 Eufòria, al qual va quedar en segona posició. Des de l’adolescència, la música ha estat el seu motor vital, una passió que durant la pandèmia va professionalitzar convertint-se en el compositor, l’intèrpret i el productor que és avui. 


Els fruits del seu talent han sortit a la llum aquest 2023 amb el seu disc debut, Entre fluids, que es mou entre el pop i la música urbana i que es va presentar a la primavera al Festival Strenes, a la Llotja de Lleida, al Tarraco Arena i a la Sala Apolo. Després, ha seguit una gira que recorre els principals escenaris catalans i que aquest mes de desembre arriba a Castellar del Vallès. Triquell anirà acompanyat per Pau Ruiz a la guitarra, Carlos Galvez al baix i Mònica Vicente a la bateria, a més del DJ Xavier Rueda.


El web de l’Auditori Municipal Miquel Pont farà públic divendres, 24 de novembre, l’esdeveniment al seu web de manera que les entrades gratuïtes es podran adquirir en aquesta plataforma a partir de les 10 hores. 


Cal tenir en compte que els menors de 16 anys podran accedir al concert amb el pare, mare o tutor legal, o una altra persona adulta com a responsable del menor durant l’actuació. En tot cas, el responsable del menor haurà de signar el document que també es podrà descarregar directament al web de l’Auditori i que es facilitarà a l’entrada del recinte.   

Comparteix
M'agrada
Comentaris