a355522c 1c70 4704 9017 568b628d8fbb_1440x961
Moment de l'espectacle 'Màsters'. || CEDIDA
11/01/2022 Cultura
Arrenca l'activitat 2022 a L'Alcavot

Les propostes de l'espai cultural són diverses: teatre, tallers i exposicions per a totes les edats

Marina Antúnez

El segon cap de setmana de gener es van fer les primeres representacions de l'obra Màsters, d'Alcavot Teatre. Aquesta comèdia va ser creada pel castellarenc Gabi Ruiz, actual responsable de l'Espai Cultural Alcavot. Un total de 90 persones van assistir a les funcions programades.

 

La proposta és divertida i esbojarrada, res és el que sembla. L’acció, àgil i divertida, va fer que les rialles no s’aturessin en cap moment. Després de tres funcions, la companyia afirma que "el  resultat ha estat molt satisfactori, tenint en compte les circumstàncies actuals i la recent inauguració  de la sala L’Alcavot, la resposta del públic ha estat molt encoratjadora". 

 

L'espectacle compta amb els intèrprets Sergi Gil, Sílvia Leiva, Josep Fontan i Gabi Ruiz, dirigida per aquest últim. Màsters es tornarà a repetir el proper cap de setmana amb tres funcions més, els dies 14 i 15, a les 21.00 i el diumenge, dia 16, a les 18.30. No descarten repetir-la al febrer, si hi ha prou demanda per part del públic.

 

Per a fer la reserva prèvia d'entrades per als propers espectacles de pagament programats a l'Espai Cultural Alcavot cal escriure un correu a lalcavot.teatre@gmail.com  o al WhatsApp 616439985.

 

Altres activitats

D'altra banda, el dia 16 de gener és prevista la cloenda de l’exposició Pintors històrics castellarencs, a les 12 hores. L'acte és gratuït i posarà punt i final a l’exposició d'homenatge a la generació de pintors castellarencs nascuts a principis del segle XX, na generació d’artistes que van posar l’art castellarenc a un nivell molt alt. S'ha previst l'actuació de la cantant Júlia Galí, que oferirà un recital de temes de jazz i bossa nova. També intervindrà Joan Pinyot, amb una breu xerrada sobre la importància i rellevància d’aquesta irrepetible generació de pintors: Caba, Valls Areny, Costa, Gubern, Tort, Roca i Marra.

 

El dia 23 de gener s'inaugurarà una altra exposició, en aquest cas, de pintures d'Àngels Font. L'acte d'obertura serà a les 12 hores. 

 

I el dia 30 de gener, arriba la proposta de treatre familiar Projecte Mu, amb la companyia Alcavot Teatre. L'acte tindrà lloc a les 12 hores. Es tracta d'un espectacle pensat per a nens de fins a 7 0 8 anys. Són tres contes divertits en els que hi apareixen personatges tant diferents i diversos com una bruixa, una gallina, animalons de granja i,  fins i tot, un nas que s’ha perdut i que no troba el seu amo. 

 

A l'Espai Cultural Alcavot també s'obren tallers diversos. El primer, de teatre infantil, d'una durada de tres mesos, més un dia de representació. El preu és de 45 euros i es realitzarà els dijous ,de 17 a 18.30 h. El taller s'iniciarà el 10 de febrer i es practicaran tècniques d’interpretació i expressió  corporal i oral, treballant un projecte conjunt que es representarà en una funció final oberta al públic que servirà de cloenda del taller. Les inscripcions es poden fer a  lalcavot.teatre@gmail.com o per Whatsapp al telèfon 616439985.

 

També s'ha previst un taller de monòlegs d'una durada de 3 mesos, a més de tres dies de representació, a un preu de 45 euros. La proposta es durà a terme els dijous, de 18.45 a 20.15 i servirà per practicar tècniques d'interpretació, de parlar en públic, d'expressió corporal i oral, de tractament i correcció de tics. L'inici serà el 24 de febrer

 

També segueix oberta la campanya de socis i col·laboradors. En aquest sentit, el projecte L’Alcavot té l’objectiu de crear, difondre, promoure i  estimular la cultura en totes les seves vessants i per això  necessita comptar amb el  recolzament i reconeixement popular. Per assolir aquest objectiu i mantenir-lo viu i útil l’associació requereix doncs disposar d’una massa social que sigui la base i la inspiració del projecte. Per aconseguir-ho, tenen oberta una campanya de col·laboradors estables de L’Alcavot Espai Cultural, "amb aquest gest, qui s’hi  apunti,  reforçarà l’entitat, aportarà una ajuda important i obtindrà  considerables beneficis i compensacions".

 

 

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris