Decidim Castellar: un pas més
Després de 8 anys dedicats a la política municipal de Castellar, l'Altraveu ha decidit, de la mà d'altres grups polítics, fer un pas més i obrir nous fronts de cara a assolir els objectius que sempre ha perseguit: més transparència, més democràcia, més participació, més justícia social i més política municipal.
És per això, que ens hem trobat amb les forces del municipi amb les que compartim objectius per a engegar-nos en un projecte nou i més fort, un projecte per a canviar-ho tot. Procés Constituent, EUiA, Podem i l'Altraveu som els promotors d'aquest nou espai obert i plural que té l'ambició de construir un poble millor a través d'una nova manera d'entendre i de fer la política, bastida a través del treball de totes les persones que, en una situació d'igualtat, allunyades de de sigles i partidismes, treballem i participem de forma activa i directa amb el projecte de municipi que volem, sense lligams i sense pors per a poder-ho decidir tot.
Per a obrir aquest nou moment polític a Castellar us volem convidar a l'acte de presentació que tindrà lloc el proper divendres 13 de febrer a les 19.30h a l'Auditori, on Teresa Forcades donarà suport al projecte i ens parlarà sobre "què vol dir decidir" durant l'acte de presentació de Decidim Castellar.
Podeu seguir l'actualitat d'aquest projecte a través del web http://decidimcastellar.cat/ i les xarxes socials, t'hi esperem!
Comparteix
M'agrada
Comentaris