08  El Casal_1440x961
Les professores de l’escola El Casal Montse Gestí i Judith Roig durant la seva visita a l’Athens College.|| CEDIDA
12/02/2024 Actualitat
Visita de dues mestres d'El Casal a l’Athens College

Durant quatre dies han assistit a les classes d’anglès dels diferents nivells que ofereix aquest centre internacional

Redacció

Dues docents de l’escola El Casal, Montse Gestí i Judith Roig, responsables dels projectes Internacional i Natura d’El Casal, han visitat l’Athens College, a la capital de Grècia, en una activitat de job shadowing.
Durant quatre dies han assistit a les classes d’anglès dels diferents nivells que ofereix aquest centre internacional, i han fet activitats dirigides de natura al bosc que hi ha dins de l’escola amb continguts de música i ciències naturals.


Un job shadowing és un mètode de formació internacional que permet potenciar capacitats i adquirir-ne d’altres noves, mitjançant l’intercanvi i l’observació de bones pràctiques docents entre escoles i professorat de tota Europa.


En el cas de l’escola El Casal, aquesta és una oportunitat de formació i desenvolupament  internacional del seu personal docent inclosa en el projecte Erasmus+ finançat per la Unió Europea i el propi centre castellarenc. És una activitat similar a les mobilitats que també fan els alumnes (aquest any alumnes de secundària de El Casal viatjaran a Estònia, Portugal, Dinamarca i Alemanya), però en aquest cas adreçada al professorat.


Aquest programa de formació en mobilitat dona la possibilitat d’intercanviar bones pràctiques i coneixements entre equips docents en un ambient d’interculturalitat, construir xarxes de col·laboració i promoure la millora de la qualitat dels processos d’ensenyament i aprenentatge. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris